Úvod  -> Volný čas ve Zlínském kraji  ->  Volný čas ve Zlíně

Zlin Design Week 2024

středa - úterý

08.05.2024-14.05.2024

Zlín

Cena:0-900 Kč

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK Zlin Design Week 2024 -Zlín

Popis akce Zlin Design Week 2024

Zlin Design Week, týdenní festival designu, který nabízí inspiraci úplně pro každého. Letos slaví 10 let a opět otevře prostor pro setkávání mladých designérů a profesionálů, prezentaci a sdílení nápadů, ale především navázání nečekaných spojení. 

 

"FUTURE IS", to je téma jubilejního ročníku, které nás vyzývá hledat odpovědi na otázky jako: Jaká bude role designu při řešení klimatických a sociálních výzev? Jak podpoříme lidskou rozmanitost? Jak se propojíme s novými technologiemi?

 

To vše a mnohem více můžete poodhalit na festivalu Zlin Design Week, kde na vás čekají inspirativní přednášky, živé rozhovory v rámci Design KANTÝNY, výstavy, PechaKucha Night nebo dvě dechberoucí Fashion show, které se uskuteční 10. a 12. května. Jednu z nich dokonce připravuje česko-dánský designér a absolutní vítěz mezinárodní soutěže Best in Design 2020 Milan Flíček.

Kromě zmíněného jsou pro designéry, střední školy i širokou veřejnost připraveny edukační programy, design shop a workshopy, které kombinují program vzdělávání, rozšiřování obzorů a rozvoj vlastní kreativity. 

Celý program a vstupenky naleznete na webových stránkách festivalu.


Další akce pro volný čas ve Zlíně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

kalendarakciZDW@outlook.com
https://zlindesignweek.com/2024/

Zlin Design Week 2024 -Zlín
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)