Úvod  -> Volný čas v Moravskoslezském kraji  ->  Volný čas v Ostravě

Yoga & Fyzio FEST 2024- Ostrava

sobota - neděle

28.09.2024-29.09.2024

Trojhalí Karolína, K Trojhalí, Ostrava

Cena:180 Kč

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK Yoga & Fyzio FEST 2024- Ostrava -Trojhalí Karolína, K Trojhalí, Ostrava

KOUPIT VSTUPENKY

Popis akce Yoga & Fyzio FEST 2024- Ostrava

2. ROČNÍK Yoga & Fyzio Fest

Yoga & Fyzio FEST je dvoudenní naprosto unikátní festival celostní medicíny, fyzioterapie, psychosomatiky, funkčního pohybu a jógy. 

Celá akce je organizována pod záštitou České komory fitness a Krajské hospodářské komory Moravskoslezského kraje.

Těšit se můžete na více než 32 úžasných lekcí pohybových specialistů, celorepublikově uznávaných lektorů jógy, seznámíte se i s jinými druhy pohybu a jedinečnými přístupy lektorů k pohybu. Dále jsme pro Vás připravili 14 přednášek, které se budou dotýkat celostní medicíny, psychosomatiky, fyzioterapie, zdravého životního stylu u dospělých i dětí, stravování a mnoho dalšího.

Mezi přední osobnosti, které přijaly pozvání na náš festival, z oblasti jógy a pohybu jsou Václav Krejčík, Zuzana Klingrová, Jana Rachno, Tomáš Ďuráň, Radek Laci, Alice Kirš, Dana Čechmanová a Michal Elčkner (Punk Jóga), Martina Fallerová, Iva Mojžíšková, Silvia Krčmová, Linda Lacinová, Irena Tomášiková, Renata Sahani, Tereza Winklerová, Matěj Pella, Ondřej Lošák, Kamil Zasada, Eva Kejíková, Michaela Kovářová, Michal Rauer, Wendy Přistoupilová, Irena Štefániková, Martha Gadula Papafoti (Martha Dance), Evu Kroutilovou, Martu Haderkovou a další. 

Je nám nesmírnou ctí přivítat na festivalu z řad odborných přednášejících prof. RNDr. Jana Raka, PhD., MUDr. Jana Vojáčka, Pharm.Dr. Margit Slimákovou, MUDr. Karla Fouska, MUDr. Dmytro Glebova, PhDr. Jana Svobodu, MUDr. Marcelu Prokopovou. Mgr. Janu Havrdovou, MPA, MUDr. Kateřinu Himmelovou, Janu Petruzelovou, DiS, Mgr. Danu Čechmanovou a Mgr. Michala Elčknera, Terezu Misařovou (Ajurvéda Česky), Mgr. Terezu Sikorovou, Ing. Martinu Fallerovou, Ing. Jiřího Černotu, Janu Dedkovou a další.

Děti jsou na festivalu vítány! Program bude zajištěn v podobě dětské stage, kde pro ně bude připravena zábava, dětská jóga, tvoření, soutěže a mnoho dalšího. Vstupné symbolické. 

Pitný režim a občerstvení bude zajištěno ve vegetariánském stravovacím stylu. Těšit se můžete opět na Heřmanickou Besedu, InFlower Cattering, Cafe Botaniqa a další. 

Stejně jako na 1. ročníku bude na festivalu také mnoho prodejních stánků, které tématicky budou souviset s naším festivalem. 

Za podporu při konání děkujeme našim partnerům: Revírní bratrská pokladna, BeWit, Krajská hospodářská komora Moravskoslezského kraje, Česká komora fitness, Jóga DNES, MakoPrint, Zenspace, Linda Tománková - RGB, Centrum hormonální rovnováhy. 

 


Další akce pro volný čas v Ostravě
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Yoga & Fyzio FEST 2024- Ostrava -Trojhalí Karolína, K Trojhalí, Ostrava
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)