Úvod  -> Divadlo v Moravskoslezském kraji  ->  Divadlo v Ostravě

Večer tříkrálový aneb cokoli chcete- Ostrava

čtvrtek

11.07.2024

Slezskoostravský hrad Ostrava Hradní 1, Ostrava 71000

Cena:390 Kč

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK Večer tříkrálový aneb cokoli chcete- Ostrava -Slezskoostravský hrad Ostrava Hradní 1, Ostrava 71000  koupit vstupenku na Večer tříkrálový aneb cokoli chcete- Ostrava -Slezskoostravský hrad Ostrava Hradní 1, Ostrava 71000 Ticketmaster

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Večer tříkrálový aneb cokoli chcete- Ostrava

VEČER TŘÍKRÁLOVÝ ANEB COKOLI CHCETE Premiéra 2024 v ostravské produkci. Inscenace Vojtěcha Štěpánka V této komedii si každý přijde na své. Ne náhodou zní podtitul hry Cokoli chcete! Večer tříkrálový je nepochybně jednou z nejkrásnějších Shakespearových komedií lásky. Shakespeare hru napsal pravděpodobně v roce 1601, tedy přibližně v době, kdy napsal Hamleta a byl na vrcholu svých tvůrčích sil. Večer tříkrálový byla komedie spjatá s oslavami, se svátečním „převráceným“ světem příznačným pro středověké a renesanční svátky bláznů. Ve Večeru tříkrálovém všechno je a není. Viola je i není Cesario. Cesario je i není Sebastian. Láska je i není láska. Každá láska v této hře je iluzí a přeludem.
 
Hrají: Kamila Janovičová, Petr Buchta, Vladimír Polák, Kristýna Leichtová, Jiří Sedláček a další Představení začínají ve 20.30 hod. Vstupenky koupíte na www.shakespeare.cz. V případě nepříznivého počasí se představení předem neruší. Jednotlivé postavy mohou být alternovány i více herci. Změna programu vyhrazena.

Pořadatel

PaS de Theatre s.r.o. Matiční 730/3, 702 00, Ostrava, Česká republika


Další divadelní představení v Ostravě
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Večer tříkrálový aneb cokoli chcete- Ostrava -Slezskoostravský hrad Ostrava Hradní 1, Ostrava 71000
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)