Úvod  -> Film v Praze  ->  Film v Praze

Vánoce na Dlabačově

Akce již proběhla

9.12. - 17.12.2017

Akce již proběhla


Aktuální Film v Praze


Út

Velký Mlýn, U Českých loděnic 40/6, Praha (okres Praha)


250 Kč

Přijďte se zanořit do Saharské pouště a nechat se dotknout autentickými příběhy tří odvážných poutníků na cestě ke své hluboké pravdě a ke své duši. Po filmu bude následovat diskuze s průvod...více

Po

Obecní Dům, nám. Republiky 1090, Praha (okres Praha)


99 Kč

The Gaming Music Live Vol. 2Bohemian Symphony Orchestra Prague představí ve Smetanově síni Obecního domu v Praze 10.6.2024 pokračování úspěšného projektu The Gaming Music Live. To nejlepší z hudby videoher bude provázet unikátní video projekce a světelná choreografie.Se svým prog...více



Popis akce Vánoce na Dlabačově

Pojďte si zpříjemnit předvánoční chvilky do kina Dlabačov. Shon a stres s nákupem dárků, pečením cukroví, úklidem a návštěvouvšech příbuzných zná jistě každý. Ale co si toto období zpříjemnit návštěvou kina? A přitom nemusíte do přeplněnéhonákupního centra, prodírat se davem lidí, kteří shání dárky, abyste se dostali k vytouženému filmu. Kino Dlabačov si pro vás připravilo lákavou předvánoční nabídku, kde si i se svými ratolestmi můžete v klidu vychutnat tento adventní čas.

 

Andělé ze zapomenuté skříňky

Andělé ze zapomenuté skříňky uvádí kino Dlabačov9. prosince. Jedná se o divadelní představení, ve kterém adventní andělé vykonávají své povinnosti. V dnešním světě to však nemají jednoduché, současnost i tradice jim zamotají hlavy. Andělská pošta má plné ruce práce, aby nakonec dala všechnodo pořádku. Pod vánoční stromeček andělská televize nadělí nemocné holčičce rozmanité příběhya andělé ji dokonce upečou andělský koláč! Zazpíváte si koledy a kouzelná skříňka vám odhalí mnohá tajemství! Pět andělů v poetickém představení dětem prozradí, co jsou pravé Vánoce.

Cena: 100 Kč

 

Vánoční dárek

V neděli10. a 17.12. si ve vánočním příběhu pro děti a rodiče můžete porovnat vaše zkušenosti s rodinou, která chce slavit Vánoce, nemá stromeček, a ještě navíc spálí kapra. Divadelní představení je velmi oblíbené mezi dětmi i rodiči a díky hodnému andělovi nakonec vše dobře dopadne a rodina najde pod stromečkem nejkrásnější dárek ze všech.

Cena: 100 Kč

 

 

 

 

Vánoční Břevnovský jarmark

O posledním adventním víkendu před Vánoci, v sobotu 16. 12. před tzv. „zlatou nedělí“, můžete nakoupit dárky pro vaše blízké na vánočním Břevnovském jarmarku. Přijďte se zahřát horkým nápojem z kavárny a užít si vánoční atmosféru i s koledami. Najdete zde stánky s krásnými autorskými kousky českých návrhářů, šperkařů a výrobců, z těchto výrobků na vás dýchá poctivá a kvalitní ruční práce. Věříme, že už samotný nákupvám bude radostí, a co potom rozzářené oči pod stromečkem...


Vstupné zdarma!

Star Wars: Poslední z Jediů

Před Vánoci již tradičně čekáme na premiéru nového dílu Star Wars. V neděli 14.12. uvede kino Dlabačov Star Wars: Poslední z Jediů. Premiéra bude obohacena o diskusi s filmovým kritikem Kamilem Filou, což je o důvod více, proč zavítat do Dlabačova. Dílem Poslední z Jediů od studia Lucasfilm pokračuje sága rodu Skywalkerů. Postavy předchozího filmu Star Wars: Síla se probouzí spolu s legendárními hrdiny galaxie prožívají strhující dobrodružství, během kterých odhalí prastará tajemství Sílya šokující události z minulosti. Další projekce budou následovat 16., 17. a 23.12.

Cena: 120 Kč

Římské noci

Divadelní představení Římské noci, které uvede kino Dlabačov 15.12. je poutavým a současně dojemným příběhem dvou slavných lidí, italskéherečky Anny Magnani a amerického dramatika Tennessee Williamse. Pojednává o jejich dlouhodobém a ryzím přátelství, o jejich láskách, radostech, vrcholech i pádech. Vše je zarámovánodo padesátých a šedesátých let 20. století. Během svého pobytu v Římě se Williams konečně setká s herečkou, pro niž touží psát. Prakticky ihned najdou porozumění jeden pro druhého. Uprostřed Říma na terase Anny Magnani si Tennessee přilétává pravidelně načerpat dávku Annina humoru a nezkrotného temperamentu. Tady si nechává pofoukat své bolístky od silné a neporazitelné Anny, tady načerpává inspiraci pro svou další tvorbu a tady se s ní může smát i plakat. „Jedinečné a brilantní herecké výkony Simony Stašové a Oldřicha Víznera, přitažlivý děj plný silných emocí a vášní, smíchu a pláče, velkých zvratů, to všechno jsou „Římské noci“. Tento pravdivý příběh dvou výsostných umělců a citlivých zranitelných duší vám určitě rozproudí krev v žilách, a ještě dlouho po představení bude ve vás žít,“ dodává Kristina Charvátová z kina Dlabačov.

Cena: 250 – 350 Kč

 

Bolšoj balet: Louskáček

A týden před Štědrým dnem (17.12.) nesmí chybět ani klasika. „Již tradičně přinášíme rodinné představení Velkého divadla plné oslnivých kouzel, Bolšoj balet: Louskáček,“ potvrzuje Kristina Charvátová z Dlabačova. Louskáček je rozkošné vánoční představení pro celou rodinu, pohádka o holčičce Marušce a jejím kouzelném vánočním dárku – louskáčku na ořechy, který se v její fantazii promění v krásného prince. Balet na motivy pohádky E. T. A. Hoffmanna je symbolem vánoční atmosféry po celém světě.

Cena: 200 Kč

 

Všechnatato představení můžete navštívitv kině Dlabačov, které sídlí na Praze 6 hned vedle hotelu Orea Pyramida, který je nejlépe dostupný tramvají č. 22, 23, 25 a 97/ Bus 143 a 194 (zastávka Malovanka) nebo autobusem 149 (zastávka Pod Královkou), více informací na: www.dlabacov.cz.

I předvánoční čas si užijte s rozmanitou kulturní nabídkou v kině Dlabačov. Pečení, dárky a úklid určitě neuteče, ale bylo by škoda si nechat ujít zajímavá představení z této nabídky. Na své si přijdou, jak děti, tak romantické duše a fanoušci klasiky Star Wars. 


Další film v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI