Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

Ty Segall- Praha

pondělí

17.06.2024

Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000

Cena:690 Kč

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK Ty Segall- Praha -Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000  koupit vstupenku na Ty Segall- Praha -Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000 Ticketmaster

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Ty Segall- Praha

Patří k nejakčnějším muzikantům na scéně, ale u nás ještě nikdy nehrál. Přední osobnost nové vlny americké psychedelie debutovala v roce 2008, do Prahy přiveze své již patnácté album.
 
 
 
 Na desce Three Bells spolupracoval se svou ženou Denée Segall a vrací se na ní k čistému rock’n’rollu. První pražský koncert kultovního kalifornského hudebníka se odehraje v klubu Roxy 17. června 2024. Vstupenky v ceně 690 korun budou v prodeji od 14. prosince 2023 na fource.cz a v sítích Ticketmaster, o den dříve začne na webu Fource předprodej pro registrované uživatele*ky Fource Friends. Ty Segall vždy hledal inspiraci ve starších kapelách. Tradičnější lo-fi rock’n’rollový zvuk a oldschoolové reverby pokukovaly do šedesátých let k The Sonics nebo The Standells i punku The Stooges. Na svých dalších projektech se nebál prozkoumat svou jemnější stránku nebo nahrát album plné coverů svých oblíbených T-Rex.
 
Garážový zvuk i surovost jeho rané tvorby média svého času připodobňovala k The Strokes nebo White Stripes. Poslední dvě nahrávky představily Segalla v nečekané poloze, podomácku nahrané album Hello, Hi, na kterém si sám nahrál všechny nástroje, následoval soundtrack k filmu Whirlybird. 
 
 
Three Bells navazují na jeho projekt The C.I.A., který založil se svou ženou Denée Segall. Spolu s ní nahrál celkem pět skladeb, s těmi zbylými mu pomohli členové jeho koncertní kapely Freedom Band. Syrovější zvuk je znát ze všech tří vydaných singlů. Deska vyjde u Drag City na konci ledna 2024, pár měsíců poté se dočkáme Segallovy české koncertní premiéry.

Pořadatel

Fource Entertainment s.r.o. Lidická 796/20, 150 00, Praha 5, Česká republika


Další koncerty v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Ty Segall- Praha -Roxy Praha 1 Dlouhá 33, Praha 1 11000
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)