Úvod  -> Film v Praze  ->  Film v Praze

Trochu jiná Kolumbie aneb v poušti s domorodci (K. Kubínová)- Praha

Akce již proběhla

30.11.2018

Akce již proběhla

Kavárna dobrodruha, Seifertova 4, Praha


Aktuální Film v Praze


Út

Velký Mlýn, U Českých loděnic 40/6, Praha (okres Praha)


250 Kč

Přijďte se zanořit do Saharské pouště a nechat se dotknout autentickými příběhy tří odvážných poutníků na cestě ke své hluboké pravdě a ke své duši. Po filmu bude následovat diskuze s průvod...více

Po

Obecní Dům, nám. Republiky 1090, Praha (okres Praha)


99 Kč

The Gaming Music Live Vol. 2Bohemian Symphony Orchestra Prague představí ve Smetanově síni Obecního domu v Praze 10.6.2024 pokračování úspěšného projektu The Gaming Music Live. To nejlepší z hudby videoher bude provázet unikátní video projekce a světelná choreografie.Se svým prog...více



Popis akce Trochu jiná Kolumbie aneb v poušti s domorodci (K. Kubínová)- Praha

Většina lidí jezdí do La Guajiry kvůli nádherným plážím v poušti. Co jsem tam dělala já? Já jsem se tam jela kouknout na chudé Wayuu bydlící v poušti bez elektřiny a bez vody.

Věděli jste, že Česko těmto lidem pomáhá? Už pár let tam totiž ČR finančně podporuje projekty neziskové organizace Shipia Wayuu, s jejíž ředitelem (v neprůstřelném autě a s několika bodyguardy) jsem strávila 3 dny ježděním po těchto komunitách.

V čem bydlí?
Na čem souloží?
Jak si vydělávají?
Jak jim Česko pomáhá a jak jim Kolumbie nepomáhá?
Co musí podstupovat NGO v Kolumbii?

To vše a mnohem více na přednášce Karolíny Kubínové v Kavárně Dobrodruha!

Komu se datum nehodí nebo je asociál, může si o mé stáži v Kolumbii přečíst i na mém blogu https://kocicitulen.com/category/moje-cestovani/mi-colombia. Pro ty z vás, kteří se vyžíváte ve čtení smutných příběhů, doporučuji z mých článků i rozhovor s Venezuelskými uprchlíky nebo s klukem z chudé části Medellínu Comuny 13.
 


Další film v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Trochu jiná Kolumbie aneb v poušti s domorodci (K. Kubínová)- Praha -Kavárna dobrodruha, Seifertova 4, Praha