Úvod  -> Volný čas v Libereckém kraji  ->  Volný čas v Liberci

TEDxLiberec 2019 II Okno- Liberec

Akce již proběhla

13.06.2019

Akce již proběhla

Kulturní centrum VRATISLAVICE 101010, Nad Školou 1675, Liberec


Aktuální Volný čas v Liberci


Club Warehouse, Hanychovská 328/10, Liberec (okres Liberec)


390 Kč

Po úspěšné březnové show se Blue Burlesque Show vrácí do Liberce a to do milovaného Clubu Warehouse. Můžeš se těšit na show plnou elegance, krásných kostýmů, umění a neuvěřitelných emoci, který se bude řídit heslem Burlesque your life! Tentokrát Ti ukážeme opravdovo...více

Clarion Congress Hotel Liberec (okres Liberec)


549

  Clarion Grandhotel Zlatý lev Liberec Chceme vám představit vína, která jsou stěžejním kamenem českého a moravského vinařství. Přijďte na degustaci a přidejte se k nám do světa, kde se každá sklenk...více



Popis akce TEDxLiberec 2019 II Okno- Liberec

O co jde? Jde především o zážitek a ten se slovy popisuje nedokonale. Většina lidí zná TED jako "ta videa na internetu". Přijďte poznat TEDx osobně, stejně jako lidi kolem Vás.

Myšlenka TEDx je založena na vzájemném vzdělávání, vychází z konferencí TED, jejichž hlavním cílem je šířit “myšlenky hodné šíření.” TEDx je celosvětové neziskové hnutí, jejíhož je Liberec součástí již od první akce tohoto typu v roce 2014.

OKNO. Nástroj pro komunikaci mezi lidmi, kteří mají mezi sebou pomyslnou “zeď” - díky oknu si mohou vzájemně povídat, ačkoliv jeden je uvnitř a druzí venku.

OKNO. Někde něco chybí, proč to chybí a jak tento prostor zaplnit?

OKNO. Podívej se jím na svět jinak.


Další akce pro volný čas v Liberci
ULOŽIT SI TUTO AKCI

TEDxLiberec 2019 II Okno- Liberec -Kulturní centrum VRATISLAVICE 101010, Nad Školou 1675, Liberec