Úvod  -> Volný čas

#suHR webinář: Jak na pohovory - Online

Akce již proběhla

29.07.2020

Akce již proběhla

Google meet, Real-time meetings, Online


Aktuální Volný čas


So

Sklepy v obci, Šardice, Šardice ()


600 Kč

Čtvrtý ročník vinařské akce, která navazuje na tradiční letní otevřené sklepy a umožní návštěvu nejen těm milovníkům vína, jimž letní termín nevyhovuje, ale i všem ostatním, k...více



Popis akce #suHR webinář: Jak na pohovory - Online

Jak na pohovory

Pohovory jsou důležitou a citlivou součástí náborového procesu. Na webináři probereme, jakým způsobem se na pohovory připravit, jak pohovory strukturovat a jaký typ otázek kandidátům pokládat tak, aby vám přinesly odpovědi, které potřebujete. Zamyslíme se i nad tím, co nesmí chybět, aby uchazeč odcházel s pozitivní candidate experience.

 

Co se na webináři dozvíte?

  • Jak se na pohovory připravit
  • Jak pohovory strukturovat a vést
  • Tipy pro výběr a tvorbu otázek
  • Jak posílit candidate experience

 

O řečníkovi:

Nikol Dufková

Pod komunikační agenturou Near & Dear má Nikol na starosti kompletní HR pro několik firem (kreativní agentura, PR agentura, produkce, atd.) Kromě běžné agendy zároveň rozvíjí management firmy a s vedením spolupracuje ve strategických HR tématech. Pod digitální agenturou Story TLRS se pak dále věnuje klientským konzultacím v oblasti HR marketingu, firemní kultury a interní komunikace.

 

Těšíme se! 

#suHR tým

 

*Přihlášením na #suHR akce souhlasíte se Zásadami zpracování osobních údajů, které naleznete na https://suhr.cz/ochrana-osobnich-udaju/.


ULOŽIT SI TUTO AKCI

#suHR webinář: Jak na pohovory - Online -Google meet, Real-time meetings, Online