Úvod  -> Koncerty v Jihomoravském kraji  ->  Koncerty v Brně

SPACE MISSION/SVĚTOVÁ VÝSTAVA NASA/Vstupenka je platná od pondělí do neděle- Brno

neděle

01.09.2024

09:01

Výstaviště Brno Brno

Cena:2000,-

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK SPACE MISSION/SVĚTOVÁ VÝSTAVA NASA/Vstupenka je platná od pondělí do neděle- Brno -Výstaviště Brno Brno koupit vstupenku na SPACE MISSION/SVĚTOVÁ VÝSTAVA NASA/Vstupenka je platná od pondělí do neděle- Brno -Výstaviště Brno Brno Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce SPACE MISSION/SVĚTOVÁ VÝSTAVA NASA/Vstupenka je platná od pondělí do neděle- Brno

Space Mission
Světová výstava NASA

Na interaktivní zážitkové výstavě SPACE MISSION, která vznikla ve spolupráci s NASA, prožijí návštěvníci dobrodružství dobývání vesmíru, pohled do budoucnosti jeho osidlování i výcvik astronautů

Výstava nabízí imerzivní zážitek z dobývání vesmíru od prvních pokusů, přes přistání na Měsíci až po plány na kolonizaci Marsu. Návštěvníci si prohlédnou interiér raketoplánu Columbia, projdou se po orbitální stanici a společně s astronauty přistanou na Měsíci nebo na Marsu.

Zvláštní prostor je věnován současným a budoucím misím do vesmíru, především návratu lidstva na Měsíc a přípravě meziplanetárních letů na Mars. Návštěvníci pohlédnou i do daleké minulosti až ke vzniku galaxií, které nově umožňuje James Webb teleskop.

Výstava SPACE MISSION představuje novou koncepci propojující vzdělávání a zábavu, doslova tak pohltí a vtáhne návštěvníky do vesmírného dobrodružství. Originální artefakty z NASA jako jsou skafandry, motory raket, kosmické lodě, prototypy lunárních vozidel nebo obrovské průchozí modely raketoplánu a orbitální stanice, jsou doplněny projekcemi a virtuální realitou, která návštěvníky dostane přímo na kosmické lodě nebo dokonce do vesmíru. Nechybí zábavný zvukový průvodce a speciální dětská stezka plná úkolů pro malé astronauty.

Ve velkém SPACE CAMPU zažijí návštěvníci na opravdových leteckých trenažérech nebo gyroskopu výcvik pilotů a astronautů. Pro nejmenší astronauty jsou ve SPACE PLAY ARENĚ připraveny kosmické skákací hrady nebo závody marťanských autíček.

Výstava SPACE MISSION vznikla ve spolupráci s americkou NASA a vzdělávacím centrem Cosmosphere. Toto muzeum uchovává všechny kusy techniky, skafandry, kosmické lodě nebo třeba počítače, které se vrátily z misí do vesmíru. Právě řadu z těchto exponátů, které byly ve vesmíru, nyní návštěvníci uvidí v rámci výstavy.

Interaktivní výstava SPACE MISSION, výcvikový SPACE CAMP a i zábavná SPACE PLAY ARENA jsou v ceně jedné vstupenky.

 

 

 

 

 

 


NÁVŠTĚVNÍ ŘÁD
 

Nejmenší astronauti (děti do 3 let nebo do 100 cm) mají u nás vždy vstup ZDARMA.
Rodinná vstupenka pro 4 osoby (Společný vstup)
Rodinná vstupenka pro 5 osob (Společný vstup)

Slevy ZTP, ZTP/P ani jiné nejsou poskytovány.

 

Vstupenka neobsahuje dárkovou podobu.

VIP Fast Track je jednorázová vstupenka, která má možnost uplatnění kdykoliv až do 1.9.2024. Není přenosná na jiné datum.

S touto vstupenkou můžete přijít na výstavu v kterýkoliv den si vyberete a zároveň máte Fast Track – tedy přednostní vstup do výstavy i na všechny doplňující atrakce.

 

 

 


Další koncerty v Brně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

SPACE MISSION/SVĚTOVÁ VÝSTAVA NASA/Vstupenka je platná od pondělí do neděle- Brno -Výstaviště Brno Brno
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)