Úvod  -> Volný čas v Libereckém kraji  ->  Volný čas v Liberci

Proti proudu- Liberec

Akce již proběhla

08.09.2020

Akce již proběhla

Hotel Liberec, náměstí Šaldovo 6, Liberec


Aktuální Volný čas v Liberci


Club Warehouse, Hanychovská 328/10, Liberec (okres Liberec)


390 Kč

Po úspěšné březnové show se Blue Burlesque Show vrácí do Liberce a to do milovaného Clubu Warehouse. Můžeš se těšit na show plnou elegance, krásných kostýmů, umění a neuvěřitelných emoci, který se bude řídit heslem Burlesque your life! Tentokrát Ti ukážeme opravdovo...více

Clarion Congress Hotel Liberec (okres Liberec)


549

  Clarion Grandhotel Zlatý lev Liberec Chceme vám představit vína, která jsou stěžejním kamenem českého a moravského vinařství. Přijďte na degustaci a přidejte se k nám do světa, kde se každá sklenk...více



Popis akce Proti proudu- Liberec

V životě máš na výběr, jakou cestou se vydáš. Buď půjdeš s davem a staneš se tak průměrem všech nebo se vydáš „Proti proudu“ svoji vlastní cestou a můžeš tak uskutečnit svoje sny a cíle. Všichni Ti, co se stali v čemkoli úspěšní nikdy nešli s davem, tak je jen na Tobě, jakou cestou půjdeš, jestli Ti vystačí průměrný život nebo chceš něco víc.
Jestli se chceš dozvědět, jak jít proti proudu a budovat si vlastní cestu, tak přijď a dozvíš se o jedné z možností, jak vybudovat svoji cestu k lepšímu životu, protože on-line podnikání je směr budoucnosti.
Možná Ti to přinese užitečné informace k vybudování něčeho nového, možná ti to jen změní úhel pohledu nebo Ti to třeba nepřinese vůbec nic, ale už jen to, že přijdeš, je první krok k tomu, že opravdu chceš něco změnit!!


Další akce pro volný čas v Liberci
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Proti proudu- Liberec -Hotel Liberec, náměstí Šaldovo 6, Liberec