Úvod  -> Volný čas v Plzeňském kraji  ->  Volný čas v Plzni

Plzeň - Slávek Král: Stopařův průvodce zeměkoulí / Standup- Plzeň

Akce již proběhla

05.11.2020

Akce již proběhla

Klub Papírna Plzeň, Zahradní 2, Plzeň


Aktuální Volný čas v Plzni


So

Autocamp Ostende Bolevák Plzeň (okres Plzeň-město)


690,-

Vinná stezka kolem Boleváku je unikátním festivalem moravských vín. Již tradičně se můžete těšit na krásnou procházku okolím Boleveckých rybníků, kde na Vás bude čekat minimálně 20 vinařů ...více

PARKHOTEL PLZEŇ – U Borského parku 31 (okres Plzeň-město)


549

  PARKHOTEL PLZEŇ – U Borského parku 31 Zaručujeme vám chuťový výbuch! Přijďte s námi objevovat nejlepší česká a moravská vína na degustaci plné vášně a zážitků. Pon...více



Popis akce Plzeň - Slávek Král: Stopařův průvodce zeměkoulí / Standup- Plzeň

Slávek Král cestuje už 9 let. Dvakrát objel svět stopem a na každém obydleném kontinentu strávil minimálně půl roku. Nastopoval přes 300 000 km po více než 85 zemích světa. V listopadu vychází Slávkova první kniha „Stopařův průvodce zeměkoulí“, ve které najdeš ty nejzajímavější, nejbláznivější a nejextrémnější příběhy.
Nebaví ho sedět doma, a tak jezdí na výlety. Na každém obydleném kontinentu strávil minimálně půl roku a k tomu si dal dvě roční cesty kolem světa.
Během 7 výletů navštívil 8 divů světa, pracoval v 19 státech, dobrovolničil na víc než 40 místech a navštívil 85 zemí.
Stopnul si autobus, sanitku, pohřební auto, motorky, lodě, drogový dealery, policisty, koně i letadlo.

Z historek uvidíš například:
Ztracení v poušti (Chile), řízení kamionu (Keňa), koupání s delfíny a želvami (Havaj), učení v Africe (Tanzánie), sandboarding (Nikaragua), jízda na střeše kamionu (Botswana), výšková nemoc (Peru), selfie se slonem (Botswana), karneval v Riu de Janeiru (Brazílie), squatování na policejní stanici (Argentina), předjetí Rally Dakar (Argentina), malárie (Tanzánie), porotcem školního divadelního festivalu (Keňa), revoluce naživo (Turecko), přespání u Masajů (Tanzánie), jak nechat válet děti sudy, aby u toho zpívaly českou hymnu (Malawi), rok bydlení v autě (Nový Zéland), bungee jumping u Viktoriiných vodopádů (Zimbabwe) nebo přestopování pouště (Čína).
Slávek pořádá svůj „Travel Stand-Up Festival“ a vydává podcast „Cestování nové generace“.
Vystoupí také spolucestovatelka Corey, border kolie, která jede svůj vlastní instagram, i když zatím projela jen 27 států.
www.instagram.com/coreytraveldog
www.facebook.com/slavektravelblog
www.slavekkral.cz
www.standupy.cz


Další akce pro volný čas v Plzni
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Plzeň - Slávek Král: Stopařův průvodce zeměkoulí / Standup- Plzeň -Klub Papírna Plzeň, Zahradní 2, Plzeň