Úvod  -> Koncerty v Libereckém kraji  ->  Koncerty v Jablonci nad Nisou

P/ST- Jablonec nad Nisou

pátek

05.07.2024

Pivovar Volt, Palackého 2302/28, Jablonec nad Nisou

Cena:200 Kč

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK P/ST- Jablonec nad Nisou -Pivovar Volt, Palackého 2302/28, Jablonec nad Nisou

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce P/ST- Jablonec nad Nisou

P/ST

Alternativní / experimentální rap s nášlapem do tvrdé elektroniky. Pokus o přesah. Divadlo. Show. Pohyb. Hype. Dvě entity, jedna energie. Když to není nahlas, tak to není dobrý. Zahřátí prokřehlých rukou o hořící kapitol. Žádná crew, ale dvouhlavej palcát.

Pražské duo P/ST jde záměrně proti proudu domácí rapové scény a na její myšlenkovou vyprázdněnost nabízí lék v podobě vynalézavých i surreálných textů. Ivo Sedláček a Dan Kranich se potkali na pražské DAMU a v roce 2019 skončili na druhém místě v hitparádě pro nové naděje domácí hudební scény Startér na Radiu Wave. Debut Expedice do vnitrobloku se setkal s vřelým ohlasem, stejně jako jejich energické koncerty a dovedl je až k nominaci na cenu VINYLA v kategorii objev roku. „Rapové duo čapne pod krkem a chytí do svého flow a temných beatů. Objev Besedy, uhranutí, úkaz, který budu rozdýchávat dlouho,“ napsala po jejich vystoupení na Besedě u Bigbítu Veronika Miksová na www.fullmoonzine.cz. (z webu vinyla.cz)

Mimo jiné kapela složená ze dvou divadelníků (oba jsou herci a Ivo Sedláček zároveň pracuje jako skladatel scénické hudby) obdržela v roce 2020 Cenu divadelní kritiky za hudbu roku v inscenaci Šílený Herkules, ze které vzniklo album HYBRIS. V roce 2022 pak vytvořili originální soundtrack k inscenaci Smutek sluší elektře v Národním divadle Brno a tamtéž ho pravidelně hrají živě. 

Kapela pravidelně koncertuje po celé republice a na Slovensku. Má za sebou desítky koncertů od malých klubů a festivalů až po ty největší jako je Beseda u Bigbítu, POP MESSE nebo Pohoda.

Jako support se představí známé tváře v podobě lokálních DJ´s DaRoot a 3ska

Po koncertě připravujeme AFTERPARTY!

Odkaz na událost:

https://www.facebook.com/events/715760180603094

 


Další koncerty v Jablonci nad Nisou
ULOŽIT SI TUTO AKCI

P/ST- Jablonec nad Nisou -Pivovar Volt, Palackého 2302/28, Jablonec nad Nisou
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)