Úvod  -> Kulturní akce pro děti v Praze  ->  Kulturní akce pro děti v Praze

Od horských goril až na střechu Afriky (Marek Kovář)- Praha

Akce již proběhla

17.01.2020

Akce již proběhla

Kavárna dobrodruha, Seifertova 4, Praha


Aktuální Kulturní akce pro děti v Praze


So

Park Riegrovy sady, Riegrovy sady, Praha (okres Praha)


249 Kč

Největší pohádkový festival KINDERLAND míří do Prahy! KINDERLAND je kouzelné místo, kde Vaše děti konečně zažijí své oblíbené pohádkové postavičky na živo! A nejen to, na na&sc...více



Popis kulturní akce Od horských goril až na střechu Afriky (Marek Kovář)- Praha

Tajemný ostrov Unguja, známý spíše pod nesprávným jménem Zanzibar, se proslavil nejen jako ostrov koření a romantických pláží, ale také jako kruté centrum otrokářství. Z rodiště Freddieho Mercuryho se vydáme na sever Tanzanie do největší neporušené sopečné kaldery na světě Ngorongoro.

Z této africké Noemovy archy už není daleko do NP Serengeti, který nabízí úchvatnou podívanou na migraci statisícových stád pakoňů a zeber. Přeskočíme rovník, abychom mohli po několikahodinovém treku vysoko v ugandských horách pohlédnout doslova z očí do očí největším primátům na zemi – gorilám!

Nespoutanou krásu divočiny vystřídá nepochopitelná krutost rwandské genocidy, údajně pětkrát horší masakr než holokaust. Celé putování zakončíme výstupem na majestátně se čnící nejvyšší pohoří Afriky – Mount Kilimanjaro, které pomalu ale jistě ztrácí svou sněhovou čepici na vrcholu Kibo.


 


Další kulturní akce pro děti v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Od horských goril až na střechu Afriky (Marek Kovář)- Praha -Kavárna dobrodruha, Seifertova 4, Praha