Úvod  -> Koncerty v Praze  ->  Koncerty v Praze

Nickelback: Get Rollin’ World Tour - VIP balíčky- Praha O2 arena

čtvrtek

06.06.2024

O2 arena Praha 9 Českomoravská 2345/17a, Praha 9 19000

Cena:1825 Kč

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK Nickelback: Get Rollin’ World Tour - VIP balíčky- Praha O2 arena -O2 arena Praha 9 Českomoravská 2345/17a, Praha 9 19000  koupit vstupenku na Nickelback: Get Rollin’ World Tour - VIP balíčky- Praha O2 arena -O2 arena Praha 9 Českomoravská 2345/17a, Praha 9 19000 Ticketmaster

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce Nickelback: Get Rollin’ World Tour - VIP balíčky- Praha O2 arena

Informace

GET ROLLIN’ EARLY ENTRY VIP BALÍČEK Jedna (1) vstupenka na stání Přednostní vstup na plochu stání před ostatními návštěvníky Exkluzivní VIP suvenýr Nickelback Pamětní Get Rollin' VIP vstupenka Oficiální Nickelback VIP tour laminát a šňůrka na krk Možnost přednostního nákupu suvenýrů VIP kontakt na místě a místo pro vyzvednutí balíčku ULTIMATE ROCKSTAR LOUNGE VIP BALÍČEK Jedna (1) vstupenka 1. kategorie k sezení Dřívější vstup do místa konání Exkluzivní VIP přístup do zákulisí Možnost skupinového focení na pódiu před koncertem Pozvánka do VIP salonku Nickelback před koncertem, včetně: Speciálně vybranými předkrmy 2x žetony na nápoje (pivo/víno/nealkoholické nápoje)* Fotokoutek, hudba a více!
 
*Zákaz prodeje a podávání alkoholu osobám mladším 18 let Jeden vstup do soutěže Nickelback VIP giveaway, kde máte šanci vyhrát podepsanou kytaru! Speciálně navržený dárkový předmět pouze v rámci balíčku Rockstar Exkluzivní VIP suvenýr Nickelback Pamětní Get Rollin' VIP vstupenka na koncert Oficiální Nickelback VIP tour laminát a šňůrka na krk Možnost přednostního nákupu suvenýrů VIP kontakt na místě a místo pro vyzvednutí balíčku TIDAL WAVE LOUNGE VIP BALÍČEK Jedna (1) vstupenka 1. kategorie k sezení Pozvánka do VIP salonku Nickelback před koncertem, včetně: Speciálně vybranými předkrmy 2x žetony na nápoje (pivo/víno/nealkoholické nápoje)* Fotokoutek, hudba a více! Exkluzivní VIP suvenýr Nickelback Pamětní Get Rollin' VIP vstupenka na koncert Oficiální Nickelback VIP tour laminát a šňůrka na krk Možnost přednostního nákupu suvenýrů VIP kontakt na místě a místo pro vyzvednutí balíčku *Zákaz prodeje a podávání alkoholu osobám mladším 18 let HIGH TIME PREMIUM SEATED VIP BALÍČEK Jedna (1) vstupenka 1. kategorie k sezení Exkluzivní VIP suvenýr Nickelback Pamětní Get Rollin' VIP vstupenka Oficiální Nickelback VIP tour laminát a šňůrka na krk VIP kontakt na místě a místo pro vyzvednutí balíčku Každá objednávka MUSÍ obsahovat tyto informace: 1.       Jméno zákazníka 2.       Doručovací adresa (včetně krajiny) 3.       Emailová adresa 4.       Telefon 5.       Počet VIP balíčků Všechny VIP balíčky jsou NEPŘENOSNÉ.
 
ZMĚNA JMÉNA NENÍ MOŽNÁ ZA ŽÁDNÝCH OKOLNOSTÍ. Vip balíčky nelze vrátit ani vyměnit, s vyjímkou zrušení koncertu a nebo VIP programu. Váš dárek a upomínkový laminát vám bude předán na místě v den koncertu. Laminát je pouze upomínkovým předmětem a neopravňuje vstupu do zázemí.

Pořadatel

LIVE NATION CZECH REPUBLIC s.r.o. U Slavie 1540/2a, 100 00, Praha, Česká republika


Další koncerty v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Nickelback: Get Rollin’ World Tour - VIP balíčky- Praha O2 arena -O2 arena Praha 9 Českomoravská 2345/17a, Praha 9 19000
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)