Úvod  -> Koncerty v Pardubickém kraji  ->  Koncerty v Ústí nad Orlicí

Mirek Kemel trio, Čečetkův statek

neděle

16. 6. 2024

15:00

Lhůta 20, Vysoké Mýto

Cena:300 Kč v předprodeji, na místě 350 Kč

Uložit do Google kalendáře


Popis kulturní akce Mirek Kemel trio, Čečetkův statek

Koncert Mirka Kemela s dvojnásobnou dávkou emocí a pohody.
Mirek Kemel je hudebníkem již od mládí, ač svoje první album Krajem šel anděl vydal až v roce 2011. Jako muzikant je člověkem spíše introvertním a zahloubaným, humor známý z jeho skvělých kreslených vtipů by člověk v jeho písních hledal marně. Nicméně jeho vtipy budou provázet celý koncert prostřednictvím jeho komentářů mezi jednotlivými písněmi. Nenechte si tento skvělý zážitek v podobě hlubokých textů písní v kombinaci s humorem ujít.
 
Koncert uvede duo Pavla Boučková & František Vomáčka svitavská písničkářka a básnířka a kytarista. Na Pavlu Boučkovou se také moc těšíme. Už u nás také vystupovala, a to s pořadem Tetelení v písni. Zpívala i písničky ze svého CD Máří, chci tě pozvat na víno. Těší nás, že si tato vyhledávaná písničkářka a textařka ze Svitav ráda návštěvu Čečetkova statku zopakuje, tentokrát ji bude doprovázet František Vomáčka. "František má krásnou energii, při hraní s ním jsem šťastná," napsala nám Pavla a my to na jejím hraní s ním rádi pozorujeme.
Neváhejte tedy s nákupem vstupenek na dvojitou dávku emocí a pohody. Vstupenky v předprodeji pořídíte na našich stránkách www.cecetkuvstatek.cz/program levněji než v den koncertu u pokladny.
Těšíme se na Vás
Zdenka a Olda Hanyšovi

Další koncerty v Ústí nad Orlicí
ULOŽIT SI TUTO AKCI

hanys@hanycom.cz
https://www.cecetkuvstatek.cz/event-details/mirek-kemel-trio-koncert-2024

Mirek Kemel trio, Čečetkův statek -Lhůta 20, Vysoké Mýto
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)