Úvod  -> Koncerty v Plzeňském kraji  ->  Koncerty v Plzni

Lord of the Dance, Plzeň

pátek

31.5.2024

20:00

LOGSPEED CZ aréna, Štefánikovo nám. 1, 301 33 Plzeň 3

Cena:750 - 1950 Kč

Uložit do Google kalendáře


Popis kulturní akce Lord of the Dance, Plzeň

Slavná irská taneční show LORD OF THE DANCE se v rámci nejúspěšnějšího turné znovu vrací do České republiky. V plzeňské LOGSPEED CZ Aréně ji přivítáme po sedmi dlouhých letech!!!
Lord of the Dance se stali světovým fenoménem a nejnavštěvovanějším tanečním představením všech dob. Dosud tuto skvělou show shlédlo na 5 kontinentech neuvěřitelných 60 milionů diváků v 60 zemích světa!
Michael Flatley poté, co se na konci roku 2022 úspěšně vypořádal s vážnou nemocí, znovu osobně a velmi přísně dohlíží na kvalitu pódiového zpracování, choreografii i na výběr těch nejlepších tanečníků.
Vloni připravil neúnavný Flatley k 25. výročí založení souboru inovovanou verzi show, s níž se Lord of the Dance vydali na další z dlouhé řady vítězných tažení Evropou, které nebere konce. Diváci v Anglii, Irsku, Francii, Belgii, Německu, Rakousku, Itálii, Švýcarsku, České republice, na Slovensku a v dalších a dalších evropských zemích nadšeně aplaudují neuvěřitelným výkonům špičkových tanečníků v sólových číslech i přesně synchronizovaných hromadných „riverdancing“ formacích, doplněných propracovanou videoprojekcí rekapitulující uplynulých 25 let, skvělými speciálními efekty a světelným designem, ale hlavně svižnou irskou hudbou v podání krásných houslistek. To jsou noví Lord of the Dance: 25 Years of Standing Ovations, tedy 25 let ovací ve stoje.
A jak se i u nás publikum na vlastní oči mnohokrát přesvědčilo, takovými ovacemi, bouřlivým potleskem a rozzářenými úsměvy končí doslova každé představení Lordů. Ti se k nám napřesrok vrátí již po čtrnácté a dosud je zde vřelým potleskem odměnil téměř 1 milion nadšených diváků!
Michael Flatley dál následuje svůj sen a bude to zcela jistě opět nezapomenutelný zážitek. Přijďte s námi i vy oslavit toto fantastické výročí!
Vstupenky zakoupíte v síti Ticketmaster, Ticketportal a Vstupenka Plzeň.

Další koncerty v Plzni
ULOŽIT SI TUTO AKCI

agentura@jvclassics.cz
https://www.facebook.com/events/130745863287970

Lord of the Dance, Plzeň -LOGSPEED CZ aréna, Štefánikovo nám. 1, 301 33 Plzeň 3
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)