Úvod  -> Kulturní akce pro děti v Praze  ->  Kulturní akce pro děti v Praze

LiveStream: "Tibetská" Indie (Vojta Lokša)- Praha

Akce již proběhla

22.04.2020

Akce již proběhla

Kavárna dobrodruha, Seifertova 4, Praha


Aktuální Kulturní akce pro děti v Praze


So

Park Riegrovy sady, Riegrovy sady, Praha (okres Praha)


249 Kč

Největší pohádkový festival KINDERLAND míří do Prahy! KINDERLAND je kouzelné místo, kde Vaše děti konečně zažijí své oblíbené pohádkové postavičky na živo! A nejen to, na na&sc...více



Popis kulturní akce LiveStream: "Tibetská" Indie (Vojta Lokša)- Praha

"Spiti a Ladakh - dva izolované světy v nejsevernějším cípu Indie.

Odlehlé tibetské údolí Spiti se rozléhá ve výšce přes 4000 metrů a dlouhá prašná cesta od návštěvy mnoho lidí zcela odradí. Ti, kteří dorazí až sem, budou odměněni úžasnými horskými výhledy, úsměvy tibetských mnichů a snad nejkrásnější noční hvězdnou oblohou na světě. Navštívíme prastaré kláštery a povyprávíme si o tom, jaké je to vařit s mnichy tradiční pokrmy anebo s nimi třeba vyjet na piknik.

Horské království Ladakh, proslulé rozlehlými pláněmi, mohutnými kláštery pod himálajskými štíty a blankytnými jezery v létě navštíví tisíce turistů. A právě proto se sem podíváme v zimě. Kruté himálajské mrazy vyženou místní lidi do kamenných domků s kamínky, ve kterých pomalu doutnají jačí bobky, a krása přírody vyplouvá na povrch ve své nejčistší a zároveň nejdrsnější formě - zcela bez lidí. Uvidíme pětitisícové průsmyky, sedmitisícové štíty i písečnou poušť - a to vše bez jediného turisty.

Vyprávět bude Vojta Lokša - profesionální průvodce po Asii"
 


Další kulturní akce pro děti v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

LiveStream: