Úvod  -> Volný čas v Libereckém kraji  ->  Volný čas v Liberci

Liberec - Slávek Král: Stopařův průvodce zeměkoulí / Standup- Liberec

Akce již proběhla

19.11.2020

Akce již proběhla

Kino Varšava, Frýdlantská 285, Liberec


Aktuální Volný čas v Liberci


Club Warehouse, Hanychovská 328/10, Liberec (okres Liberec)


390 Kč

Po úspěšné březnové show se Blue Burlesque Show vrácí do Liberce a to do milovaného Clubu Warehouse. Můžeš se těšit na show plnou elegance, krásných kostýmů, umění a neuvěřitelných emoci, který se bude řídit heslem Burlesque your life! Tentokrát Ti ukážeme opravdovo...více

Clarion Congress Hotel Liberec (okres Liberec)


549

  Clarion Grandhotel Zlatý lev Liberec Chceme vám představit vína, která jsou stěžejním kamenem českého a moravského vinařství. Přijďte na degustaci a přidejte se k nám do světa, kde se každá sklenk...více



Popis akce Liberec - Slávek Král: Stopařův průvodce zeměkoulí / Standup- Liberec

Slávek Král cestuje už 9 let. Dvakrát objel svět stopem a na každém obydleném kontinentu strávil minimálně půl roku. Nastopoval přes 300 000 km po více než 85 zemích světa. V listopadu vychází Slávkova první kniha „Stopařův průvodce zeměkoulí“, ve které najdeš ty nejzajímavější, nejbláznivější a nejextrémnější příběhy.
Nebaví ho sedět doma, a tak jezdí na výlety. Na každém obydleném kontinentu strávil minimálně půl roku a k tomu si dal dvě roční cesty kolem světa.
Během 7 výletů navštívil 8 divů světa, pracoval v 19 státech, dobrovolničil na víc než 40 místech a navštívil 85 zemí.
Stopnul si autobus, sanitku, pohřební auto, motorky, lodě, drogový dealery, policisty, koně i letadlo.

Z historek uvidíš například:
Ztracení v poušti (Chile), řízení kamionu (Keňa), koupání s delfíny a želvami (Havaj), učení v Africe (Tanzánie), sandboarding (Nikaragua), jízda na střeše kamionu (Botswana), výšková nemoc (Peru), selfie se slonem (Botswana), karneval v Riu de Janeiru (Brazílie), squatování na policejní stanici (Argentina), předjetí Rally Dakar (Argentina), malárie (Tanzánie), porotcem školního divadelního festivalu (Keňa), revoluce naživo (Turecko), přespání u Masajů (Tanzánie), jak nechat válet děti sudy, aby u toho zpívaly českou hymnu (Malawi), rok bydlení v autě (Nový Zéland), bungee jumping u Viktoriiných vodopádů (Zimbabwe) nebo přestopování pouště (Čína).
Slávek pořádá svůj „Travel Stand-Up Festival“ a vydává podcast „Cestování nové generace“.
Vystoupí také spolucestovatelka Corey, border kolie, která jede svůj vlastní instagram, i když zatím projela jen 27 států.
www.instagram.com/coreytraveldog
www.facebook.com/slavektravelblog
www.slavekkral.cz
www.standupy.cz


Další akce pro volný čas v Liberci
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Liberec - Slávek Král: Stopařův průvodce zeměkoulí / Standup- Liberec -Kino Varšava, Frýdlantská 285, Liberec