Kulturní zařízení


  

Clarion Congress Hotel Ostrava

Adresa:
Zkrácená 2703
Ostrava
Moravskoslezský kraj > Kulturní akce Ostrava

Clarion Congress Hotel Ostrava je nově zrekonstruovaný čtyřhvězdičkový hotel, který nabízí největší hotelové kongresové centrum v Ostravě a na celé severní Moravě.
Clarion Hotel nabízí svým hostům komfort čtyřhvězdičkového standardu ve 169 moderně zařízených pokojích a apartmá. Všechny pokoje a apartmány jsou plně klimatizovány a vybaveny mj. telefonem s přímou provolbou, SAT TV, koupelnou s vanou či sprchovým koutem, čajovým a kávovým servisem a Wi-Fi připojením zdarma.
Kongresová kapacita hotelu je až 1 620 delegátů. V hotelu se nachází celkem 11 reprezentativních sálů a salonků o celkové rozloze 2 000 m2, přičemž největší sál na prostoru 782 m2 pojme až 900 delegátů.
Také díky vybavení hi-tech konferenční technikou je Clarion Congress Hotel ideální volbou a perfektním zázemím pro vaše kongresy a konference v Ostravě.
Hotel se nachází v klidné části Ostravy s výborným dopravním spojením do centra města (4 km). Z nedaleké zastávky MHD se snadno dostanete na železniční a autobusová nádraží či mezinárodní letiště Ostrava - Mošnov (20 km). Hotel leží v blízkosti mezinárodních silničních tahů spojujících krajskou metropoli s ostatními městy České republiky a zahraničím.
Clarion Congress Hotel se nachází v bezprostřední blízkosti moderní multifunkční haly pro sportovní, kulturní a společenské akce - ČEZ Arény a městského stadionu. Clarion Hotel je tedy vaší perfektní volbou pro ubytování blízko ČEZ Arény. Nedaleko se nachází také industriální areál Dolní oblast Vítkovice.
Nekuřácká restaurace Benada s kapacitou až 150 míst nabízí širokou nabídku specialit české a mezinárodní kuchyně.
Clarion Congress Hotel Ostrava = vaše dobrá volba pro ubytování v Ostravě.

Kulturní akce Clarion Congress Hotel Ostrava

Strana: V tuto chvíli neevidujeme kulturní akce v kulturním zařízení Clarion Congress Hotel Ostrava

Strana:
Kulturní zařízení v Ostravě
Kulturní zařízení v Moravskoslezském kraji
Seznam všech kulturních zařízení