Úvod  -> Koncerty v Ústeckém kraji  ->  Koncerty v Teplicích

Gaia Mesiah- koncert v Teplicích

Akce již proběhla

30.03.2024

Akce již proběhla

KNAK music klub, Rooseveltovo náměstí 3, Teplice


Aktuální Koncerty v Teplicích




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava 2024

Popis kulturní akce Gaia Mesiah- koncert v Teplicích

Koncert Gaia Mesiah



Gaia Mesiah vzývá přírodní živly; oznamuje jarní turné ELEMENTS

Česko-australská crossoverová kapela Gaia Mesiah, jež doslova chrlí do publika dechberoucí energii, vyráží na jaře 2024 surfovat na třetí vlně klubových koncertních show k poslednímu albu Vln♾️bytí. Turné s názvem ELEMENTS se ponese ve znamení vodního živlu a také živých verzí dosud nehraných písní z alba. Fanoušci se mohou těšit i na průřez celým dosavadním repertoárem, včetně starších pecek, které na koncertech Gaia Mesiah nemůžou chybět. Turné zároveň symbolicky odstartuje další etapu tvorby energické čtveřice, která se v dalších letech ponese v duchu všech čtyř přírodních živlů a bude spojena s novou image a designem. „Rádi bychom energii, životní postoje i hudební inklinace všech členů kapely přenesli do čtyř etap, kdy v každé vznikne originální hudební dílo, korespondující s konceptem světových elementů. Je možné, že vyprodukujeme něco naprosto atypického, necháme se sami překvapit, co k nám s tímto záměrem připluje z vesmíru," popisuje svůj pohled na tento plán kytaristka Santa Morella.

Jarní sérii koncertů podpoří 1. února 2024 premiéra zbrusu nového videoklipu k písni FOLLOW ME z alba Vlnobytí. Na první živelnou smršť se můžete těšit do klubu Žlutý pes v Pardubicích 8. března. Dále se kapela objeví například v Liberci, Děčíně, Vroutku, Karlových Varech a dalších městech. Předprodej vstupenek na všechny koncerty v rámci turné bude zahájen 27. listopadu.  Na klubové turné plynule naváže festivalová open air sezóna.

Gaia Mesiah se poprvé představila v aktuální sestavě 12.12. 2001 a raketovým nástupem si brzy podmanila klubovou i festivalovou scénu po celé republice. Neuvěřitelný hlasový rejstřík a atletické výkony zpěvačky Marky Rybin, riffy kytaristky Santa Morelly, oscilující mezi funky, latinou, country, hardcorem i numetalem, netradiční basové groovy a zvukové experimenty baskytaristy Joshe Stewarta a přesná, nekompromisní mašina bicích Míši M. - to je v kostce Gaia Mesiah. Pod hlavičkou Universal Music vydala dvě řadová alba – Ocean (2005) a Alpha Female (2007) a jeden živák Thank You Dr. Beat (2008). V roce 2008 se kapela v této sestavě na osm let odmlčela, aby pauzu vystřídal v roce 2016 velkolepý comeback, jehož vyústěním bylo skvěle přijaté album Excellent Mistake (2019 - Warner Music). V roce 2020 nahrála skupina některé starší písně živě ve studiu s novou energií a zvukem (Refresh In Golden Hive Live). Pod posledním albem Vln♾️bytí (2023) je jako producent podepsán baskytarista Josh Stewart a jeho žánrová pestrost, barevnost a přímočarost v odhalování hudebních kořenů připomíná "zlaté" časy let devadesátých, kdy se formoval umělecký vkus členů Gaia Mesiah.

Turné ELEMENTS 2024:

8.3. Pardubice, Žlutý pes, 9.3. Pec pod Sněžkou, Klondike, 15.3. Liberec, Bunkr, 16.6. Kutná Hora, Česká 1,

22.3. Karlovy Vary, Lidový dům, 23.3. Davle, Hotel v pivovaře, 29.3. Děčín, Le Garage Noir, 30.3. Teplice, Knak,

5.4. Hořovice, Labe, 6.4. Písek, Pod čarou, 12.4. Polička, Divadelní klub, 13.4. Rohanov, kulturní dům,

19.4. Jablonec nad Nisou, Na Rampě, 17.5. Klatovy, Bistro Vlaštovka 


Koncert Gaia Mesiah v březnu 2024 v Teplicích


Další koncerty v Teplicích

Další koncerty Gaia Mesiah
Oficiální web Gaia Mesiah: https://www.gaiamesiah.com/

ULOŽIT SI TUTO AKCI

Gaia Mesiah- koncert v Teplicích -KNAK music klub, Rooseveltovo náměstí 3, Teplice

Gaia Mesiah