Úvod  -> Festivaly v Jihomoravském kraji  ->  Festivaly v Hodoníně

DJs 4 Charity 2017

Akce již proběhla

18.08.2017-20.08.2017

Akce již proběhla

Vodní cvičiště Hodonín Hodonín


Aktuální Festivaly v Hodoníně


Amfiteátr Pod Búdama, Vinařská, Mutěnice (okres Hodonín)


990 Kč

Další ročník ojedinělého festivalu otevřených mutěnických sklepů s dvoudenním doprovodným hudebním multižánrovým programem se blíží. Festival Mezi Sklepy je akce, která nemá na Již...více

Čt

Fotbalové hřiště Javorník nad Veličkou (okres Hodonín)


650,-

Živé vystoupení kapel HARLEJ / INÉ KAFE / BASTARD.

Čt

Letiště Holíč Holíč (okres Hodonín)


900,-

CIBULA FEST dále zbrojí! IMT Smile, Katka Knechtová a další posilní nadupaný program.   Organizátoři největšího česko – slovenského festivalu CIBULA FEST, který se koná přímo n...více



Popis kulturní akce DJs 4 Charity 2017

Festival DJs 4 Charity míří do Hodonína s mezinárodním obsazením!

Oblíbená charitativní akce propukne letos v druhé půli srpna v Hodoníně. Pošesté spojí hudbu, tanec, zábavu a pomoc potřebným. A tento rok oplývá tolika novinkami, že tu snad ani nebude stačit místo. Proto bedlivě sledujte událost, kde se průběžně budou objevovat další zprávy.

Nejvýraznější změnou je místo konání. Festivalové veselí bude totiž ve dnech 18. až 20. srpna 2017 hostit nový atraktivní prostor Vodní cvičiště Hodonín, kde se akce podobného typu dosud nikdy nekonala. Nová lokalita přímo vybízí k tomu, aby dobročinná akce opět povyrostla - a vůbec ne málo!

Na šesti hudebních scénách vystoupí celkem stovka DJs pěti národností, zlatým hřebem festivalu bude koncertní smršť izraelského projektu Shtuby, která vás doslova pohltí. Na své si tak přijdou všichni fanoušci nejen elektronické hudby.

Oslovili jsme nejzkušenější DJské party z širokého okolí, aby se na festivalu pochlubily vlastními scénami s vybranými hosty. Samozřejmě nemůže chybět oblíbená Charitativní vinotéka, letos dokonce s vlastní hudební scénou.

Velmi si ceníme vstřícného postoje a podpory Města Hodonín a stejně tak i dobré vůle všech účinkujících, kteří vystoupí bez nároku na honorář. Přijďte i letos pomoct lidem i zvířatům a u toho se královsky bavit!

Účinkující na festivalu DJs 4 Charity 2017:

Sthuby & Band (IL) ♥︎ Naoki Uda (JP) ♥︎ One way (PL) ♥︎ The Frog B2B Djane Mistina (SLO) ♥︎ Packo Gualandris (LU) ♥︎ Miss Nat-H-Lee (LU) ♥︎ Marco Rota (LU) ♥︎ Eastone (LU) ♥︎ Prague Music Therapy ♥︎ Chris Sadler ♥︎ Orbith ♥︎ Tráva ♥︎ Tomas Haverlik (SK) ♥︎ Donna Bucks (SK) ♥︎ Gabanna (SK) ♥︎ Drahosh (SK) ♥︎ Elvira ♥︎ Denysa ♥︎ Kan-Jacca ♥︎ Martini ♥︎ Schooler ♥︎ Elektrabel
Další festivaly v Hodoníně

ULOŽIT SI TUTO AKCI

DJs 4 Charity 2017 -Vodní cvičiště Hodonín
 
Hodonín