Úvod  -> Festivaly v Plzeňském kraji  ->  Festivaly v Domažlicích

Chodrockfest 2019, Domažlice

sobota - sobota

8.8.-10.8.2019

16:00

Domažlice

Cena:500

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK Chodrockfest 2019, Domažlice -Domažlice

Popis kulturní akce Chodrockfest 2019, Domažlice

V srpnu během Vavřinecké pouti oslaví deváté narozeniny již tradiční open – air festival Chodrockfest. Návštěvníci se opět sejdou v přírodním terasovitém areálu TJ Start v Domažlicích, díky kterému dostal Chodrockfest přízvisko „plážový festival“. Stálí návštěvníci zaznamenají několik změn, především v samotném fungování festivalu. Co ale zůstává stejné, je pořádně našlápnutý program plný předních českých rockových kapel.

První změnou, která potěší snad všechny návštěvníky, je prodloužení festivalu o jeden plnohodnotný den. První čtyři kapely rozezní spodní část areálu již ve čtvrtek. A to, že se nejedná jen o „zahřívačku“, dokazuje hned první zveřejněná kapela čtvrtečního line – upu, kapela Harlej, v čele s Tomášem Hrbáčkem a dobře známými hity jako Proč pocit mám nebo Malá nevěrná holka. I přes to, že byl přidán jeden festivalový den, cena za celofestovou vstupenku zůstává stejná. Návštěvníci si mohou díky včasnému příjezdu ve čtvrtek zajistit dobrá místa na stanování a parkování v bezprostřední blízkosti areálu a také si nabít čipy na ID páskách pro bezhotovostní platby.

Od pátečního dne bude otevřen celý areál, na dvou střídajících se pódiích se ukážou kapely jako Olympic, česká rocková legenda, hrající na scéně již přes 50. let a známá svými nesmrtelnými hity jako Želva, Dej mi víc své lásky nebo Jasná zpráva. Dále pak stále více populární kapela Jelen, v čele s charismatickým Jindrou Polákem, hrající akustické české písně. V programu nesmí chybět ani tvrdší metalová muzika v podání skupiny Arakain, naopak odlehčení a pořádnou dávku humoru dostanou návštěvníci od Banjo Bandu Ivana Mládka. I přes to, že jejich písně neposloucháme denně, jsou vryté do našich pamětí – Jožin z Bažin, Když je v praze hic nebo Medvědi nevědí.

Rockový cirkus plný nestárnoucích hitů od Waldemara Matušky nebo Wabi Daňka přiveze kapela Walda Gang, nekonečnej mejdan proběhne během vystoupení hard-rockové kapely Traktor a nesmí chybět ani stále více oblíbenější těžkotonážní tanzmetalová formace, kapela Trautenberk. Všechny pravé české rockové „štamgasty“ jistě pohladí na duši songy od skupiny Alkehol a co by to bylo za Chodrockfest, kdyby nevystoupil sám král českého pornofolku, Milan Smrčka, český zpěvák, písničkář a básník, znám pod jménem Záviš. Po krátké pauze přivítáme na pódiích v Domažlicích také trash metalovou, hard rockovou skupinu Krucipüsk a nebude chybět ani rock-metalová kapela Komunál, v čele s Lubošem Suchánkem. Pro mladší návštěvníky rozjedou na stage punk-rockovou show kluci ze Zakázanýho ovoce, naopak starší publikum si zavzpomíná na hity jako Chtěl jsem mít, Díky já jdu dál nebo Láska z pasáží, během vystoupení skupiny Turbo. A to není ještě zcela všechno z festivalového programu.

Prvním rokem přechází festival na cashless systém, tedy bezhotovostní systém. Na ID pásky bude umístěn čip, který si návštěvníci nabijí dle svého uvážení. Na všech prodejních místech pak budou platit pomocí nabitého čipu, nikoli hotovostí. Co na festivalu zůstává stejné, je plnohodnotný festivalový servis v podobě úschovny, stanice pro dobíjení mobilních telefonů a sprch. V rámci čistějšího prostředí v areálu akce zůstávají na festivalu vratné kelímky.


Další festivaly v Domažlicích
ULOŽIT SI TUTO AKCI

info@westmusic.cz
http://www.chodrockfest.cz/#

Chodrockfest 2019, Domažlice -Domažlice
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)