Úvod  -> Volný čas v Moravskoslezském kraji  ->  Volný čas ve Frýdku-Místku

Cestovatelský standup Půl roku v Asii 2. část Frýdek Místek- Frýdek-Místek

Akce již proběhla

09.04.2019

Akce již proběhla

Kafe pod věží, Na Půstkách 68, Frýdek-Místek


Aktuální Volný čas ve Frýdku-Místku




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava 2024

Popis akce Cestovatelský standup Půl roku v Asii 2. část Frýdek Místek- Frýdek-Místek

Neformální pokračování vyprávění jedno digitálního nomáda o tom, jak jsme se jednou dva ajťáci sbalili a vyrazili na půl roku cestovat po Asii. Dvoje kraťasy, tři trička, plavky, notebooky a jedeme - a je nám jedno co zažíváme - jestli to jsou krásné pláže, městské neturistické zástavby, výhledy na hory, obravské jeskyně, výlety na skútru, a nebo nesplněná přání, ošulení lidma, zdravotní potíže, či sražení koňský povozem.  

Po třech měsících cestování se všechno tak nějak začalo utřepávat, netradiční věci se stávaly všedními a cestování pro mě dostalo nový - jiný nádech. Spolu se silnými zážitky je mé vyprávění procítěnější a v úplně jiném duchu, než v prvním díle standupu.

Opět nečekejte návod, jak se sbalit ani jak cestovat, a už vůbec ne dokument o daných místech. Tešit se zato můžete na vtipné historky, věci, co na cestě zažít nechcete, a kupu fotek. V druhé části budu povídat o zbylých 3 měsících ( jak už napovídá obrázek - zbytek Myanmaru, Nepál, Borneo, Indonésie a odjezd ze Singapouru ).

Budu se na vás těšit :)


Další akce pro volný čas ve Frýdku-Místku
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Cestovatelský standup Půl roku v Asii 2. část Frýdek Místek- Frýdek-Místek -Kafe pod věží, Na Půstkách 68, Frýdek-Místek