Úvod  -> Kulturní akce pro děti v Praze  ->  Kulturní akce pro děti v Praze

Butky Park otvírá: Festival plný zábavy a jídla, taneční a parkour workshopy i koncert Eddie Stoilow

Akce již proběhla

20.04.2024

Akce již proběhla

Galerie Butovice, Radlická 117, 158 00 Praha 5


Aktuální Kulturní akce pro děti v Praze


So

Park Riegrovy sady, Riegrovy sady, Praha (okres Praha)


249 Kč

Největší pohádkový festival KINDERLAND míří do Prahy! KINDERLAND je kouzelné místo, kde Vaše děti konečně zažijí své oblíbené pohádkové postavičky na živo! A nejen to, na na&sc...více



Popis kulturní akce Butky Park otvírá: Festival plný zábavy a jídla, taneční a parkour workshopy i koncert Eddie Stoilow

Zapište si do kalendáře butovickou událost roku: v sobotu 20. dubna 2024 zahajuje sezónu multifunkční Butky Park a na své si přijdou děti i jejich rodiče. Bohatý program provoní street festival s jídlem, inspiraci nabídnou taneční i parkour workshopy a tělo roztančí koncert kapely Eddie Stoilow. Vstup je zdarma.

Opening s názvem „Den, kdy vám narostou křídla“ nabídne program na sobotní odpoledne 20. dubna 2024 a pod taktovkou Petra Říbala, populárního moderátora Evropy 2, spojí hudbu, tanec, jídlo i design ve street stylu. Nač se mohou návštěvníci těšit?

  • Streetfoodová kuchařská show Pavla Berky, který byl v roce 2020 v semifinále kuchařské soutěže Masterchef. Jeho specialitou jsou burgery na všechny možné způsoby včetně netradičních chutí a ingrediencí.
  • Food trucky s širokou nabídkou občerstvení z různých koutů světa.
  • Workshopy Doctor Dancerazaměřené na výuku street dance. Krátké, jednoduché a přitom atraktivní sestavy naučí děti i jejich rodiče. V rámci programu, který je zakončený společným vystoupením, přiblíží nový olympijský sport break dance.
  • Parkour workshopy budouskvělou příležitostí pro všechny, kteří si chtějí sami vyzkoušet a naučit se základy unikátní a fascinující disciplíny spojující eleganci pohybu s akrobacií.

K dispozici bude celá řada dalších doprovodných aktivit včetně zábavných soutěží, nejmenší potěší malování na obličej nebo také kouzelník, který umí z balónků vytvořit všemožné zvířectvo.

„Nemohli jsme se dočkat, až se Butky Park probere ze zimního spánku a opět přivítá návštěvníky. Loni jsme pozorně naslouchali jejich námětům a připomínkám a zapracovali na dalším vylepšení nabídky parku,“říká Petr Jágr, asset manager realitního fondu INVESTIKA, který obchodní centrum Galerie Butovice vlastní. „Na celou sezónu připravujeme řadu zajímavých akcí a jsem si jistý, že Butky Park zůstane pro mnoho Pražanů oblíbeným a populárním místem k trávení volného času.“

Butky Park, který poprvé otevřel své brány loni na jaře, přináší zábavu pro rodiče s dětmi i dospělé bez nich. Dominantou multifunkčního areálu je unikátní dětské hřiště s ptačí tematikou od proslulých dánských architektů. Na ploše tří fotbalových hřišť nabízí Butky Park vedle velkého množství zeleně nebo mlhoviště i eventovou koncertní zónu, hřiště pro míčové či jiné týmové sporty a také areál pro pétanque. Nechybí ani grilovací zóna s možností zapůjčení grilovacích setů se stánkem známého lokálního řezníka, kiosky s občerstvením a samozřejmě sociální zařízení.

Aktuální program Butky Parku je dostupný vždy na www.butkypark.cz. Areál je od 1. dubna 2024 přístupný zdarma každý den od 9 do 21 hodin a jeho návštěvníci mohou zároveň využít veškerou vybavenost přilehlé Galerie Butovice včetně pohodlného parkování.


Další kulturní akce pro děti v Praze
ULOŽIT SI TUTO AKCI

https://butkypark.cz

Butky Park otvírá: Festival plný zábavy a jídla, taneční a parkour workshopy i koncert Eddie Stoilow -Galerie Butovice, Radlická 117, 158 00 Praha 5