Úvod  -> Festivaly v Jihomoravském kraji  ->  Festivaly v Brně

BLUE STYLE PRIMA FEST 2024- festival Zvole nad Pernštejnem- Miluji rodinné zážitky

pátek - sobota

12.07.2024-13.07.2024

15:00

Zábavní park Šikland Zvole nad Pernštejnem

Cena:1448,-

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK BLUE STYLE PRIMA FEST 2024- festival Zvole nad Pernštejnem- Miluji rodinné zážitky -Zábavní park Šikland Zvole nad Pernštejnem koupit vstupenku na BLUE STYLE PRIMA FEST 2024- festival Zvole nad Pernštejnem- Miluji rodinné zážitky -Zábavní park Šikland Zvole nad Pernštejnem Ticketstream

KOUPIT VSTUPENKY

Popis kulturní akce BLUE STYLE PRIMA FEST 2024- festival Zvole nad Pernštejnem- Miluji rodinné zážitky

Festival Blue Style Prima Fest 2024



Připravte se na dva nezapomenutelné dny, pátek 12. července a sobotu 13. července 2024, kdy zábavní park Šikland na Vysočině znovu ožije.
 

V BLUE STYLE ARÉNĚs e představí hvězdní umělci jako Eva Burešová, Pokáč, Slza, O5 a Radeček, Tereza Balounová, Olga Lounová, Lunetic, Holki a mnoho dalších. Na dětském pódiu vás čeká pestrý program plný zábavy – vystoupí Míša Růžičková, BibiBum, Maxim Turbulenc, Jana Rychterová, Diskotéka Baby Jagy, Zlobidla s. r. o., Divadlo Láry Fáry a další.

 

V Blue Style Relax zóně, aquaparku a stylovém westernovém městečku se můžete těšit na spoustu legrace a relaxace. Po celou dobu festivalu vás budou doprovázet známé osobnosti z televize Prima a Rádia Kiss. Těšit se můžete na autogramiádu a meet&greet s oblíbenými herci, nejen ze seriálu ZOO.
 

Přijďte se nechat pohltit rodinnou atmosférou plnou skvělé hudby, zábavy a nezapomenutelných zážitků, které si odnesete z BLUE STYLE PRIMA FESTU 2024!

 

 

 


KLASICKÁ VSTUPENKA je určena pro dospělé, děti 100-150 cm či rodinu (2 dospělé a 2 děti).

SOUSEDSKÁ VSTUPENKA je určena pro dospělé, děti 100-150 cm či rodinu (2 dospělé a 2 děti)

Zlevněné vstupné pro SOUSEDY Z OKOLÍ S TVRALÝM BYDLIŠTĚM DO 20 KM OD MÍSTA KONÁNÍ AKCE. Účastník uplatňující nárok na slevu se prokáže příslušným průkazem na místě konání akce.

Děti do 100 cm mají vstup ZDARMA (bez vstupenky).

Mapa okruhu:


Festival BLUE STYLE PRIMA FEST v červenci 2024 Zvole nad Pernštejnem


Další festivaly v Brně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

BLUE STYLE PRIMA FEST 2024- festival Zvole nad Pernštejnem- Miluji rodinné zážitky -Zábavní park Šikland Zvole nad Pernštejnem
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)