Úvod  -> Volný čas v Královehradeckém kraji  ->  Volný čas v Náchodě

ArtCafé Extra - Úhel pohledu Ghana Dance Ensemble- Broumov

Akce již proběhla

11.06.2019

Akce již proběhla

Klášterní zahrada, Klášterní 1, Broumov


Aktuální Volný čas v Náchodě


Út

Hotel Rajská zahrada, Komenského 70, Nové Město nad Metují (okres Náchod)


500 Kč

Máte už dost svých mindrákū a předstírání, že jste někdo jiný? Chcete si rozumět a přijmout se takoví, jací jste a nemít u toho strach, že vás ostatní možná nebudou mít rádi? ...více

Út

Městské divadlo Dr. Josefa Čížka, Masarykovo náměstí 74, Náchod (okres Náchod)


450 Kč

Překvapivě nefotbalová vtipná show. Dva bývalí skvělí útočníci atakují své hosty tak, aby je zatlačili do defenzivních pozic a donutili je se trochu odkrýt. Nebo možná i víc. Z&aacut...více



Popis akce ArtCafé Extra - Úhel pohledu Ghana Dance Ensemble- Broumov

Úterý 11. 6. 2019 od 19:00
Klášterní zahrada, Klášter Broumov (Dřevník v případě nepřízně počasí)

Ve spolupráci s festivalem TANEC PRAHA 2019 se představí v klášterní zahradě koprodukční představení Úhel pohledu Ghana Dance Ensemble, Lenky Bartůňkové a Ridiny Ahmed. Představení se bude konat od 19:00 v klášterní zahradě. Ještě před představením proběhne workshop Úhel pohledu - EYMEN s tančníky od 14:30. Pohybově hlasová dílna bude otevřená nejširší veřejnosti a vedená zkušenými lektorkami a protagonistkami projektu Úhel pohledu - Eymen. Účastník zažije propojování hlasu a pohybu formou hravých cvičení, která zvládne každý. Cílem je objevovat své vlastní a jedinečné vyjádření. Dílna je otevřená všem, na zkušenostech nezáleží, důležitá jen chuť objevovat a hrát si.

Lenka Kniha B. je tanečnice, choreografka a lektorka. Absolvovala Duncan Centre v Praze a Folkwang Hochschule v Essenu. Umělecky působila mj v Kazachstánu, USA, Jordánsku, Egyptě, Zimbabwe, Ghaně a Španělsku, Francii, Italie, Německo, UK. Držitelka ceny Sazky za objev v tanci (2008) a ceny Jarmily Jeřábkové (2005). V roce 2010 reprezentovala ČR na mezinárodní výstavě Expo v Šanghaji.

Ridina Ahmedová je hudebnice, skladatelka a lektorka. Řadu let se věnovala jazzu, poté byla součástí různých hudebních projektů, mj Floex, spolupracovala s řadou hudebníků (Vladimír 518, Monika Načeva ad). Jako host si zazpívala s Bobby McFerrinem na jeho pražském koncertě. Je držitelkou ceny Next wave jako objev roku a za CD HLASkontraBAS byla společně s Petrem Tichým v roce 2016 nominovaná na cenu Anděl.

Pořádá: Agentura pro rozvoj Broumovska


Další akce pro volný čas v Náchodě
ULOŽIT SI TUTO AKCI

ArtCafé Extra - Úhel pohledu Ghana Dance Ensemble- Broumov -Klášterní zahrada, Klášterní 1, Broumov