Úvod  -> Volný čas

Webinář: Jak vychovat „nerozbitné“ děti v 21. století - Online

Akce již proběhla

02.12.2020

Akce již proběhla

Live stream, přenos, Online


Aktuální Volný čas


Út

Kulturní dům, Hlavní 1080/111, Svatobořice-Mistřín ()


150 Kč

Z KRAJE DO KRAJE folklorní tanečně-hudební pořad profesionální části souboru sestavený pro rok 2024 Pořad Z kraje do kraje je dynamickou mozaikou tanečních a hudebních čísel představujících lidovou kulturu ...více

Areál Vinařství Chateu Valtice Valtice ()


260,-

Přijďte ochutnat fantastickou čokoládu! Akce je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, skvěle si pochutnat a případně se i přiučit vaření s čokoládou.Pátek: 14:00 - 18:00 Sobota: 10:00 - 18:00 Neděle: 10:00 - 17:00Děti...více

Čt

Kinosál, U Parku 1, Štěpánov ()


390 Kč

Vynikající herečka Jiřina Bohdalová svým vtipným vyprávěním dokáže rozesmát diváky všech věkových kategorií. Nenechte si rozhodně ujít setkání s jednou z nejpopulárnějších osobností současnosti! Pořad moderuje Jiří Vaníček. 



Popis akce Webinář: Jak vychovat „nerozbitné“ děti v 21. století - Online

Vypusťte své děti z bubliny a nasměřujte je ke šťastnému dětství! Ukažte ji, že skotačení venku na louce či skákání do kaluží je větší zábava, než čučet do tabletů. Naučte i sami sebe, jak přistupovat ke svým ratolestem a jejich výchově v moderní době. Seznamte se s principy, které vám pomohou hledat ztracené dětské štěstí! Slávka Kubíková nám prozradí klíčové věci, které vyplývají ze studií expertů v medicínské a psychologické oblasti. Osvojte si principy a postřehy, se kterými budete se svými dětmi tvořit parádní tým. 

 

Slávka Kubíková bude poutavě vyprávět o tom:

– proč je důležité, abychom vychovávali nerozbitné děti

– jaké jsou typické chyby moderního rodičovství a jak se jim vyhnout

– proč je důležité dát pozor na digitální technologie

– proč si dát pozor na displeje a jak bezpečně provést děti digitálním světem

– co dělají displeje s dětským mozkem a psychikou

– na jakých tricích funguje digitální svět, proč je tak těžké se odtrhnout od                  sociálních sítí, internetu, youtubu

– co dát dětem, pokud chceme pro ně jen to nejlepší

– jak výchova k „nerozbitnosti“ pomůže dětem zvládnout digitální svět

 

Slávka Kubíková 

je slovenská spisovatelka, která působila v byznysu i v médiích. Umí udělat finanční analýzu, ale také miluje poezii slov, tónů a barev. Když se stala rodičem, tyto její dvě stránky se propojily ve psaní o výchovných a rodinných tématech. Začala hlouběji studovat otázky dětské psychologie a výchovnou literaturu. O tom, na co  přišla, nejprve publikovala články a později to nejdůležitější sepsala do knihy Klub nerozbitných detí, která se stala bestsellerem. Později vydala druhou knihu s názvem Krotitelia displejov.

 

JAK WEBINÁŘ FUNGUJE?

— Přihlašování levou zadní: Na webinář se můžete připojit přes svůj telefon anebo notebook, nepotřebujete k tomu žádné další technické vybavení.

— Před konáním webináře vám v den jeho konání na e-mail pošleme odkaz na            Clickmeeting, přes který se na webinář lehce připojíte.

— Zážitek pro aktivní i pasivní posluchače: Do webináře se můžete aktivně zapojit a klást otázky, ale zároveň je určený i pro ty účastníky, kteří chtějí raději jen poslouchat.

 

VÝHODY WEBINÁŘE:

— Zúčastnit se ho můžete z pohodlí vašeho domova anebo kanceláře.

— Na druhý den po uskutečnění webináře dostanete k dispozici záznam.

— Efektivnější využití vašeho času bez potřeby cestovat.

— Možnosti klást otázky a komunikovat s lektorem webináře.

— Na jeden vstup se může zúčastnit celá rodina.

 

Odpovědi na často kladené otázky naleznete zde:

bit.ly/Webinare_OtazkyOdpovedi

 

 


ULOŽIT SI TUTO AKCI

Webinář: Jak vychovat „nerozbitné“ děti v 21. století - Online -Live stream, přenos, Online