Úvod  -> Volný čas v Libereckém kraji  ->  Volný čas v Liberci

Vztek matek- Liberec

Akce již proběhla

10.11.2018

Akce již proběhla

Zen Liberec, Dr. Milady Horákové 1/391, Liberec


Aktuální Volný čas v Liberci


Club Warehouse, Hanychovská 328/10, Liberec (okres Liberec)


390 Kč

Po úspěšné březnové show se Blue Burlesque Show vrácí do Liberce a to do milovaného Clubu Warehouse. Můžeš se těšit na show plnou elegance, krásných kostýmů, umění a neuvěřitelných emoci, který se bude řídit heslem Burlesque your life! Tentokrát Ti ukážeme opravdovo...více

Clarion Congress Hotel Liberec (okres Liberec)


549

  Clarion Grandhotel Zlatý lev Liberec Chceme vám představit vína, která jsou stěžejním kamenem českého a moravského vinařství. Přijďte na degustaci a přidejte se k nám do světa, kde se každá sklenk...více



Popis akce Vztek matek- Liberec

Kruh žen. Čas pro sebe. Prožitková cvičení vytvářející prostor pro dívání se dovnitř, jak to s tím vztekem vlastně máme. Přijetí. Laskavost. Sdílení. Inspirace. A z tohoto místa hlubšího porozumění hledání dalších cest.

Čemu věříme? 

Sdílíme přesvědčení, že jakákoliv hloubková a udržitelná změna se děje prostřednictvím uvědomění si a respektu k tomu, jak to doopravdy máme, nahlédnutí, odkud se to bere a vědomé volby, co z toho si chceme ponechat a co chceme jinak. Na základním workshopu se proto s vlastním vztekem seznamujeme, zkoumáme ho z různých úhlů, věnujeme mu naši plnou pozornost, vyměňujeme si tipy, které se nám osvědčují. Aktuálně vznikající pokračovací workshop se bude dotýkat ještě více praktických možností a nástrojů, jak se vztekem pracovat. 

Dále věříme v to, že: 
... změna si vyžaduje čas, bezpečí a podporu. (Pojďte si je dopřát s námi.)

... podpora matek matkám je mocná (Jsme na jedné lodi. Která jsme se nevytočila dnes, vytočí se zítra. Nebo za měsíc.)

... prožívat vztek je v pořádku (Opravdu! Je to základní emoce a jsou na to psychologické teorie.)

... výčitky a sebeobviňování nikdy ničemu moc nepomohly (Nespokojenost je dobrý hnací motor změny, utápění se v pocitech viny a sebedevalvace málokdy.)

... vztek je pro nás zdrojem důležitých, někdy i překvapujících informací (Vztek jako spojenec. I tak to jde.)

... náš vztek je náš – s dítětem nemá mnoho společného (A to je ta dobrá zpráva, protože jenom vlastní prožívání můžeme měnit.)

Jak to probíhá?
Workshop je veden dvojicí lektorek s psychosociálním vzděláním, jeho maximální kapacita je 10 účastnic. Náplň tvoří rozmanité prožitkové techniky zaměřené na sebepoznání a růst, sdílení v kruhu, vzájemné inspirování se. Velký důraz klademe na bezpečnou a laskavou atmosféru: nikdo Vás nebude do ničeho nutit, můžete si svobodně zvolit hloubku, do které se pustíte samy i to, co všechno budete sdílet s námi ostatními.


Další akce pro volný čas v Liberci
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Vztek matek- Liberec -Zen Liberec, Dr. Milady Horákové 1/391, Liberec