Úvod  -> Výstavy v Karlovarském kraji  ->  Výstavy v Karlových Varech

VÝSTAVA: Ivan Langer – Sochobásně v Síti – Karlovy Vary

čtvrtek - pondělí

20.6.2019-8.7.2019

Karlovy Vary

Cena:zdarma

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK VÝSTAVA: Ivan Langer – Sochobásně v Síti – Karlovy Vary -Karlovy Vary

Popis kulturní akce VÝSTAVA: Ivan Langer – Sochobásně v Síti – Karlovy Vary

Výstavu „Sochobásně“ uvádí v Karlových Varech Galerie BM (Moravská 34). Slavnostní vernisáž otevřená pro veřejnost proběhne ve čtvrtek 20. června od 18.00 hod. a expozice bude návštěvníkům otevřená až do 8. července, mj. také v průběhu mezinárodního filmového festivalu.  

Výstava představuje skulptury, které v unikátní 3D formě ztvárňují nejzásadnější texty a glosy z Langerovy poslední knihy. Kniha „Sochobásně v Síti“ je v pořadí třetí antologií Langerových trefných poznámek a poeticko-politických glos a „šlehů“ a navazuje na dva předchozí úspěšné autorovy tituly V Síti (2016) a V Síti 2 (2017). Zatímco předešlé knihy doprovázel Langer svými kresbami, v aktuální knize autor představil novou uměleckou formu: „Obohacuji jazyk český o nový pojem SOCHOBÁSEŇ. Spojuje v sobě obsah a formu slov, je koláží sarkasmu i jizlivosti, bolesti, smutku a laskavosti, naděje i pocitu ztracenosti, zkratky i lyrické epičnosti. SOCHOBÁSNĚ jsou podnětem k zamyšlení, kdo jsme, co si přejeme, kde jsme a kam jdeme. Přejí si zneklidnit, povzbudit, probudit i pobavit.“

Karlovy Vary jsou třetí zastávkou „Sochobásně TOUR 2019“, která v letošním roce zavítá do celkem 7 lokalit (kromě Karlových Varů také do Ostravy, Jihlavy, Plzně, Brna, Zlína a Prahy).     


Další výstavy v Karlových Varech
ULOŽIT SI TUTO AKCI

katerina@kucharova.net
http://www.sochobasne.cz

VÝSTAVA: Ivan Langer – Sochobásně v Síti – Karlovy Vary -Karlovy Vary
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)