Úvod  -> Festivaly na Vysočině  ->  Festivaly v Jihlavě

VYSOČINA FEST -Kabát, Chinaski, Divokej Bill, MIG 21, Mandrage, David Koller - v Jihlavě

Akce již proběhla

5.7.2018 - 8.7.2018

Akce již proběhla

Amfiteátr Jihlava , Březinovy sady Jihlava


Aktuální Festivaly v Jihlavě


Amfiteátr Jihlava Jihlava (okres Jihlava)


990,-

Pátek 9.8.2024 od 16:00-01:00 , vstup do areálu v 15:00 Sobota 10.8.2024 od 12:00-01:00, vstup do areálu v 11:00 Vstup zdarma mají všichni držitelé průkazu ZTP + ZTP/P + doprovod. Děti do 140 cm mají vstup zdarma



Popis kulturní akce VYSOČINA FEST -Kabát, Chinaski, Divokej Bill, MIG 21, Mandrage, David Koller - v Jihlavě

Multižánrový kulturní festival Vysočina Fest rok od roku roste a už má za sebou pět ročníků a řadí se tak mezi velké letní festivaly v České republice. Ukázalo se, že podobná akce přímo v centru Vysočiny fanouškům muziky dlouho chyběla. V hlavách, a teď už i v rukou pořadatelů, se rodí další skvělý ročník. Opět se bude konat v jihlavském amfiteátru v červenci 2018.

První ročník Vysočina Festu vznikl v roce 2013 a akce takového charakteru v Kraji Vysočina zjevně chyběla. Festival se každým rokem setkává s obrovským zájmem ze strany návštěvníků, kteří si užívají rozmanitost a bohatý program festivalu. Jsme rádi, že Vás bavíme.

Vysočinu opět navštíví hvězdy československého nebe. Můžete se těšit na tři dny nadupaného programu. Co nabídnou? Program budeme postupně zveřejňovat, tajemstvím ale není, že nabídneme tři plnohodnotné stage, nespočet stánků s různým vyžitím…vše na co jste zvyklí a ještě víc! Chceme se soustředit na kvalitu, ne kvantitu – to platí od té doby, co se s festivalem začínalo.

Opět oslovíme regionální kapely, aby se zúčastnily soutěže, jejíž výhrou je nahrávání v profi studiu. Tradičně připravujeme benefitní program v podobě slev v oblastech kultury, sportu a dalších služeb. Sobotní program bude přizpůsoben našim nejmenším, kterým se dostane opět speciálního programu v areálu dětského hřiště.


Další festivaly v Jihlavě

Další koncerty Divokej Bill
Oficiální web Divokej Bill: https://www.divokejbill.cz/


Další koncerty Mandrage
Oficiální web Mandrage: https://www.mandrage.cz/


Další koncerty Kabát
Oficiální web Kabát: https://kabat.cz/


Další koncerty Chinaski
Oficiální web Chinaski: https://chinaski.cz/


Další koncerty David Koller
Oficiální web Davida Kollera: https://www.davidkoller.cz/

ULOŽIT SI TUTO AKCI

VYSOČINA FEST -Kabát, Chinaski, Divokej Bill, MIG 21, Mandrage, David Koller - v Jihlavě -Amfiteátr Jihlava , Březinovy sady  Jihlava

Divokej Bill


Mandrage


Kabát


Chinaski


David Koller