Úvod  -> Festivaly v Jihomoravském kraji  ->  Festivaly ve Zlíně

VIZOVICKÉ TRNKOBRANÍ- festival Vizovice- Kryštof, Chinaski, Škwor, Horkýže Slíže, No Name a další

Akce již proběhla

16.08.2019-17.08.2019

Akce již proběhla

Areál likérky Rudolf Jelínek Vizovice


Aktuální Festivaly ve Zlíně


Areál likérky Rudolf Jelínek Vizovice (okres Zlín)


3250,-

MASTERS OF ROCK slaví 20. výročí! VIZOVICE, malé městečko uprostřed zelených valašských kopců, čeká příští léto velká sláva! Mezinárodní rock-metalový festival MASTERS...více



Popis kulturní akce VIZOVICKÉ TRNKOBRANÍ- festival Vizovice- Kryštof, Chinaski, Škwor, Horkýže Slíže, No Name a další

52. ročník festivalu VIZOVICKÉ TRNKOBRANÍ se uskuteční v areálu likérky RUDOLF JELÍNEK.

Také v roce 2019 v rámci festivalu Vizovické Trnkobraní otevřeme festivalový VIP KEMP, který nabídne maximální možný komfort na úrovni klasických moderních kempů a ocení ho především ti návštěvníci, kteří za rozumný poplatek požadují nadstandardní festivalové ubytovací služby.
VIP KEMP má plánovanou kapacitu zhruba 1600 návštěvníků resp. 800 stanů (stany si návštěvníci staví vlastní). Půjde o bezpečný, oplocený, hlídaný a osvětlený prostor s nonstop recepcí a úschovnou, možností dobití mobilních telefonů, sprchami s teplou vodou, umývárnami a WC s úklidovým servisem.
VIP KEMP má limitovanou kapacitu a proto funguje na principu "kdo dřív přijde, ten dřív bydlí". Doporučujeme proto koupit si vstupenku v předprodeji přes webové stránky www.ticketstream.cz. Budete tak na festival přijíždět s jistotou zajištěného ubytování a také s úsporou v podobě levnější vstupenky do VIP KEMPU (případně i na celý festival).

Jednodenní vstupenky do VIP KEMPU budou v prodeji jen na místě a to pouze v případě, že nebude kapacita areálu předem vyprodána.

Dětské vstupenky do VIP KEMPU budou v prodeji pouze na místě. V pokladně VIP KEMPU je mohou pro své děti zakoupit rodiče, kteří mají vstupenky do VIP KEMPU z předprodeje (v jakékoliv nákupní variantě) nebo si vstupenku do VIP KEMPU kupují na místě. Dětská vstupenka do VIP KEMPU bude stát 100,- Kč, malé děti do 1 metru výšky mají vstup zdarma.
Další festivaly ve Zlíně

Další koncerty Horkýže Slíže
Oficiální web Horkýže Slíže: https://www.horkyzeslize.sk/


Další koncerty Kryštof
Oficiální web Kryštof: https://www.krystof.net/


Další koncerty Škwor
Oficiální web Škwor: https://www.skwor.cz/


Další koncerty Chinaski
Oficiální web Chinaski: https://chinaski.cz/


Další koncerty No Name
Oficiální web No Name: http://www.no-name.sk/

ULOŽIT SI TUTO AKCI

VIZOVICKÉ TRNKOBRANÍ- festival Vizovice- Kryštof, Chinaski, Škwor, Horkýže Slíže, No Name a další -Areál likérky Rudolf Jelínek Vizovice

Horkýže Slíže


Kryštof


Škwor


Chinaski


No Name