Úvod  -> Volný čas v Olomouckém kraji  ->  Volný čas v Přerově

Vítejte v Íránu (Přerov)- Přerov

Akce již proběhla

08.10.2020

Akce již proběhla

Base Camp, Kainarova 13a, Přerov


Aktuální Volný čas v Přerově


St

Městský dům, Kratochvílova 1, Přerov (okres Přerov)


250 Kč

Originální zábavný pořad populárního návrháře kubánského původu Osmanyho Laffity.Devadesát minut neuvěřitelných historek ze života Osmanyho Laffity, při kterých se divák baví od první chvíle. Život Osmanyho je totiž velmi pestrý a co jiný nezažijí za celý život, on u...více

Čt

Divadlo Stará střelnice, Sady Čs. legií 77, Hranice (okres Přerov)


350 Kč

Travesti skupina Divoké kočky z Ostravy přijíždí v rámci svého podzimního turné se svým novým programem do města Hranice na Moravě, kde vystoupí 28.11.2024 od 19:00 v divadelním sále Stará střelnice. Celovečerní zábavný program je plný nezapomenutelných legra...více



Popis akce Vítejte v Íránu (Přerov)- Přerov

Vítejte v zemi, která vám za 24 hodin dá estetickou nálož, že si budete připadat, jako by na vás spadla Sixtinská kaple. Mešity, lázně, domy boháčů, bazary, zříceniny, podzemní města... Všechna tahle nádhera hrozí přetížením mozku a kdo má dost, utíká ke strohosti pouště či za přechody neznámých hor.

Avšak nejzásadnější impresi z Íránu utváří lidé. Je téměř nemožné nastoupit do autobusu, aniž byste se osobně seznámili s řidičem, jeho pomocníkem i šéfem nádraží. Ze všech stran zní "Welcome to Iran". Před jejich nelidskou zdvořilostí není úniku.

Bohužel hned vedle všech těch mešit, hor a úsměvů se plíží ještě jeden dojem. Dojem bezmoci, který je slyšet v hlase všech, kdo mluví o cenzuře, propagandě a nesmyslnosti světa, ve kterém musí žít. To, co je pro turistu levný ráj na zemi, se pro všechny, kdo nepřijíždějí ze západu s roličkou eur, rychle obrací v past.

Írán je krásný, ale složitý svět, který zalézá pod kůži lépe než pouštní písek...


Další akce pro volný čas v Přerově
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Vítejte v Íránu (Přerov)- Přerov -Base Camp, Kainarova 13a, Přerov