Úvod  -> Divadlo v Libereckém kraji  ->  Divadlo v Liberci

VELKÉ LÁSKY V MALÉM HOTELU/AUTOR: RAY COONEY/V hlavní roli: Lukáš Vaculík- Liberec

Akce již proběhla

19.12.2019

Akce již proběhla

DK Liberec Liberec


Aktuální Divadlo v Liberci


Čt

Kino Varšava, Frýdlantská 285, Liberec (okres Liberec)


330 Kč

Oblíbená stand up comedy show Na stojáka opět v libereckém kině Varšava! V Liberci jsou naše vystoupení jako počasí – nevíme, co přesně čekat, ale vždycky to dopadne nějak nečekaně. Doražte do Kina Varšava ...více

Čt

Kino Varšava Liberec (okres Liberec)


290,-

Boomer hooligans se vrací v roce 2024 s novým programem a novou show! Staré tváře, nový program, nová tour a nové vtipy. Vstup na akci od 19:00 Slevy ZTP, TP nebo jiné nejsou poskytovány.



Popis kulturní akce VELKÉ LÁSKY V MALÉM HOTELU/AUTOR: RAY COONEY/V hlavní roli: Lukáš Vaculík- Liberec

Bláznivá komedie Raye Cooneyho vypráví o tom, že ani člen vlády by si neměl něco začínat s vdanou sekretářkou. A pokud si vybere k záletům hotel, kde je i jeho manželka a čínská obsluha mu moc nerozumí, je to přímo katastrofa.

To potom potřebuješ spolehlivého tajemníka, který dokáže vyrobit takové alibi, nad kterými zůstává rozum stát. Pokud se do toho připlete puritánská poslankyně a podváděný manžel, je jasné, že v hotelu vypukne peklo.

Ve dvou sousedních manželských apartmá hotelu bydlí celkem 11 lidí. Ve spletitých situacích zapříčiněných hned několika nevěrami, z nichž některé zasahují až do nejvyšších politických kruhů bojují o svůj krk vlastně všichni aktéři.
Další divadelní představení v Liberci

ULOŽIT SI TUTO AKCI

VELKÉ LÁSKY V MALÉM HOTELU/AUTOR: RAY COONEY/V hlavní roli: Lukáš Vaculík- Liberec -DK Liberec Liberec