Úvod  -> Film v Jihomoravském kraji  ->  Film v Brně

Večer klubových filmů: Jára Cimrman ležící, spící- Brno

Akce již proběhla

27.10.2019

Akce již proběhla

Expediční klubovna, Jezuitská 1, Brno


Aktuální Film v Brně


Čt

Klub Šelepka, Šelepova 1, Brno (okres Brno - město)


299 Kč

Legendární ostrov ve fotografiích a svérázném vyprávění známého herce Tomáše Hanáka, který na kole a sám najezdil po pekelných cestách přes dva tisíce kilometrů. 

St

Klub cestovatelů, Veleslavínova 14, Brno (okres Brno - město)


150 Kč

Objevujme…Poznávejme…Žijme! Kam až můžeme na lodi doplout? Kam až můžeme vylézt? Kde jsou naše hranice? Přemýšlejme o tom na Expediční kameře 2024.Expediční kamera je filmový festival, který k vám již od roku 2009 přináší nejlepší cestovatelské a dobrodružné filmy ...více



Popis akce Večer klubových filmů: Jára Cimrman ležící, spící- Brno

Filmem Jára Cimrman ležící, spící se nám představuje fiktivní postava všestranného génia naší minulosti, protagonisty desítky her, uvedených v pražském divadélku, nesoucím jeho jméno. Filmový příběh, v němž se Cimrman poprvé zhmotnil do konkrétnější podoby, je tvořen několika "rekonstruovanými" epizodami z jeho života, zasazenými do rámce exkurze v jeho světničce ve vsi Liptákov. Jednotlivé kapitoly, prodchnuté typickým humorem autorské dvojice Smoljak - Svěrák, přinášejí většinou zcela nový pohled na dosud neznámé "aspekty" Mistrova života a díla...(Ateliéry Bonton Zlín)


Další film v Brně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Večer klubových filmů: Jára Cimrman ležící, spící- Brno -Expediční klubovna, Jezuitská 1, Brno