Úvod  -> Volný čas

Tuktukem z Thajska až na Moravu s Tomíkem / Topoľčany- Topoľčany

Akce již proběhla

26.02.2019

Akce již proběhla

Čajovňa Hrajovňa, Moyzesova 1333/1A, Topoľčany


Aktuální Volný čas


Areál Vinařství Chateu Valtice Valtice ()


260,-

Přijďte ochutnat fantastickou čokoládu! Akce je jedinečnou událostí pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, kteří mají chuť se pobavit, skvěle si pochutnat a případně se i přiučit vaření s čokoládou. ...více

Restaurace Na Statku, Náměsti 327, Jevany ()


250 Kč

Nejste citlivky a chcete se pořádně zasmát?Baví vás humor drsný jako Chuck Norris v nejlepších letech?Pak jste tady správně!Zveme vás na pořádnou stand-up comedy show v JEVANECH!Vystoupí pro vás hned čtveřice komiků:Jiří Jakima - Zkušený komik, který vystupuje přes...více

So

CityHouse Brno, Hybešova 302/51, Brno ()


150 Kč

Více informací Veškeré informace najdete na webu https://www.konferencefika.cz/



Popis akce Tuktukem z Thajska až na Moravu s Tomíkem / Topoľčany- Topoľčany

Tomáš Vejmola alias Tomík na cestách se vydal na další neskutečnou cestu. Tentokrát vyrazil s TUKTUKEM Z THAJSKA PŘES PŮL SVĚTA AŽ NA MORAVU!

Tuktuk je thajská tříkolka, kterou si Tomík pořídil v Thajsku a bez jakýchkoli zkušenosti se úplně sám vydal s tímto 35 let starým vozem na roční cestu přes půl světa. Projel tak 13000 km přes Thajsko, Myanmar, Indii, Nepál, Írán, Turecko, Bulharsko, Srbsko, Maďarsko a Slovensko, až jej přesně do roka a do dne dotlačil na Moravu.

O tom, že to jde, když se chce, jak zvládnou těžké situace, nebo jaký to je být sám jeden rok na dobrodružné cestě a mnoho barvitých historek plných neskutečných situacích, nabídek k sňatku, útěků před slonem, příšerných indů ale i nádherného Íránu vám Tomík s humorem a jistou nadsázkou mile rád poví za doprovodu fotografií a videí promítaných na plátněně během dvou hodinek.
 


ULOŽIT SI TUTO AKCI

Tuktukem z Thajska až na Moravu s Tomíkem / Topoľčany- Topoľčany -Čajovňa Hrajovňa, Moyzesova 1333/1A, Topoľčany