Úvod  -> Koncerty v Jihomoravském kraji  ->  Koncerty v Brně

"THE MIRROR OF ENIGMA" GREGORIAN OPERA Brno

úterý

3.11.2020

19:00

Zoner BOBYHALL Brno

Cena:890-1690

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK "THE MIRROR OF ENIGMA" GREGORIAN OPERA Brno -Zoner BOBYHALL Brno

Popis kulturní akce "THE MIRROR OF ENIGMA" GREGORIAN OPERA Brno

"THE MIRROR OF ENIGMA" GREGORIAN OPERA. KSANA & ENCHANTED VOICES poprvé v ČR

Tajemný středověk, doba kontrastů a rozporů: válek a velkých objevů, rytířských činů i zákeřných intrik, triumfů krásy a ponurých legend, to vše ve velkolepé show GREGORIAN OPERA «THE MIRROR OF ENIGMA»

Když skončí zápolení o trůn, skutečná Královna vyjde ze stínu a celý svět jí patří! Kým vlastně je - je nevinným andělem, nebo zlým démonem, skončí věčné soupeření mužů a žen, moci a krásy?

Autentické živé provedení původních autorských děl a populárních hitů "Depeche Mode", "Duran Duran", "Enigma", "Limp Bizkit", "The Beatles", "Rammstein", mystika gregoriánského chorálu, nepopsatelná krása evropské gotiky, všestrannost New age, to vše je důvodem, proč GREGORIAN OPERA „THE MIRROR OF ENIGMA“ trvale patří mezi nejlepší světová show.

Okouzlující sborový zpěv ENCHANTED VOICES, mocný hlas KSANY, virtuózní hra hudebníků, 20 oslňujících jevištních nonstop čísel a velkolepé hudební dějiny, ztělesňující bohatou hudební tradici Evropy okouzlí i to nejnáročnější publikum: GREGORIAN OPERA "THE MIRROR OF ENIGMA", to je ten případ, kdy show ještě neskončila, ale divák už se těší na její pokračování!


Další koncerty v Brně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

mycz.info@gmail.com
https://www.artpartner.cz/gregorian-opera


Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)