Úvod  -> Koncerty v Královehradeckém kraji  ->  Koncerty v Jičíně

The Fialky & Baby Secondhand- koncert v Novém Jičíně

Akce již proběhla

13.09.2019

Akce již proběhla

MusiClub Drago, Hřbitovní 1097/24, Nový Jičín


Aktuální Koncerty v Jičíně


Zimní stadion Jičín Jičín (okres Jičín)


650,-

Koncert Wohnout,  Alkehol, Walda Gang Vstup na akci od 16:00. Vstup možný od 12 let. ZTP/P vstup zdarma.

Zimní stadion Jičín Jičín (okres Jičín)


650,-

Vstup na akci od 16:00. Vstup možný od 12 let. ZTP/P vstup zdarma.

So

Koupaliště a kemp Pecka Pecka (okres Jičín)


199,-

Vystupující: 13:30 Stanislav Haláček 15:00 Proč Ne 16:30 Nakopr 18:00 Náhoda 19:30 Country Ladies 21:00 David Uličník (zahraje a zazpívá písně Karla Kryla) Vstup na akci od 12:00 Děti do 120cm a ZTP, ZTP/P - ...více

So

Koupaliště a kemp Pecka Pecka (okres Jičín)


249,-

I v roce 2024 pro vás připravujeme den naplněný zábavou pro děti i dospělé. Vystoupí - Štístko a Poupěnka, Míša Růžičková, Pan Kravata a další. Ukázky práce jedUnknownk záchranných sborů.Děti do 90 cm - vstup 1 Kč



Popis kulturní akce The Fialky & Baby Secondhand- koncert v Novém Jičíně

Tentokrát nám novou Klubovou sezónu 2019/2020 v MusiClub Drago v pátek 13. září 2019 zahájí jedna z nejznámějších českých punk rock kapel současnosti THE FIALKY!

Jako support se přidá opavská punk-rocková kapela BABY SECONDHAND!

The Fialky zpívají v mateřštině a na nahrávkách a svou image jasně odkazují na první vlnu takzvaných punk77 kapel, ale na živo se jedná o divokou spíše až streetpunkovou jízdu.

Hlavní hudební inspirace tu ale vždy zůstávají kapely Ramones, Cock Sparrer a the Vibrators.
Textově pak původní pojetí pivního punku vystřídala současná poloha apelující na nadhled a zdravý rozum, život ve městě a spojení punkerů a tradičních skinheads.

The Fialky hrají od roku 2000, ale jejich éra začala až rokem 2006, kdy se stali jednou z vlajkových lodí stáje domácího, agilního, labelu PHR Records. Kde doposud vydali tři řadové desky, tři sedmipalce a kompilaci hitů.

Kapela také stála na počátku vinylového boomu v ČR, který mimo jiné odstartoval i její úspěšný první sedmipalec SCÉNA z rocku 2010.

The Fialky už víc jak deset let odehrají 60 koncertů ročně a kromě vlasti úspěšně koncertůjí i na Slovensku a Polsku. Po původních začátcích ve Squatech, dnes skupina nechybí v žádném z programů zavedených domácích klubů a vystupuje nejen na všech domácích punkových festivalech, ale i na řade velkých rockových akcích.

Kolem kapely koluje spousta fám a zábavních historek, ale jedno je jasné: Jedná se o respektovanou veličinu domácí punkové scény, která má velkou šanci zaujmout i mimo ní!

Opavská punk-rocková kapela BABY SECONDHAND původně vznikla jako duo, později se rozrostla na šest členů a v současnosti by se již dala označit za bardy místní punkové scény.
Prioritou této kapely bylo a je hrát jednoduchou, melodickou muziku, která má kořeny v hudbě Ramones, Misfits, Social Distortion a jim podobným a také vrátit punk-rockovou muziku zpátky do Opavy.

open: 19 hod

start: cca 20:30 hod


Další koncerty v Jičíně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

The Fialky & Baby Secondhand- koncert v Novém Jičíně -MusiClub Drago, Hřbitovní 1097/24, Nový Jičín