Úvod  -> Film v Pardubickém kraji  ->  Film ve Svitavách

Tenkrát na západě - Autokino na Cihelně- Svitavy

Akce již proběhla

13.06.2020

Akce již proběhla

Autokino na Cihelně Svitavy, Hálkova 2138/10, Svitavy


Aktuální Film ve Svitavách


So

Kino Vesmír, Purkyňova 17, Svitavy (okres Svitavy)


400 Kč

Legendární trampská skupina Hop Trop, hraje Čtyřicátou pátou sezónu. Čtyřicet let svého působení oslavila vyprodaným koncertem, v Pražské Lucerně.  Skupina Lucernu (cca 1800 míst), vyprodala během několika dní . Natočila řadu videoklipů, pět vinylových desek a cca...více



Popis akce Tenkrát na západě - Autokino na Cihelně- Svitavy

Autokino najdete v areálu Cihelny Svitavy (Hálkova 2138/10, Předměstí, 568 02 Svitavy). Cena vstupenky je jednotná: 200 kč za automobil (předprodej končí ve 20:00 ,poté lze vstupenky zakoupit pouze na místě). Samotný areál se otevírá hodinu před začátkem promítání. Prosíme všechny účastníky, aby přijeli s dostatečným předstihem.

V areálu bude obsluha, která vám ukáže, kam máte zaparkovat. Buďte prosím trpěliví a ohleduplní k ostatním.

K dispozici bude i občerstvení (červená maringotka Kavárny v parku), mobilní toalety a odpadkové koše

Jak naladím zvuk? Na autorádiu si naladíte FM frekvenci 96,7 MHz. Pokud nemáte v autě rádio nebo se bojíte o baterii, můžete použít mobil s připojenými sluchátky. Stačí si stáhnout funkční aplikaci, která chytá FM signál.

Co mám dělat po skončení promítání? Areál prosíme opouštějte ihned. Obsluha při odjíždění už auta nijak nekoriguje.

 

 

Itálie / USA 1968 • 166 min • režie: Sergio Leone • CZ dabing • western •

Opuštěná železniční stanice, na které tři muži trpělivě čekají na příjezd vlaku, je legendárním prologem jednoho z nejslavnějších westernů v historii světové kinematografie. Ty tři poslal bezcitný modrooký pistolník Frank, aby se postarali o muže, který si říká Harmonika a chce si s Frankem vyřídit nějaké staré účty. V okamžiku, kdy na malém nádraží dojde k nevyhnutelné přestřelce, vyvraždí Frank se svými muži rodinu farmáře McBaina, a to jen chvíli předtím, než sem dorazí McBainova novomanželka Jill. Dalšími "figurami" ve hře se stávají bandita Čejen, na kterého se Frank pokusil vyvraždění McBainovy rodiny hodit a nemocí zmrzačený milionář Morton, pro kterého Frank pracuje. Tihle všichni mezi sebou rozehrají složitou hru plnou úskoků, intrik, podrazů a rychle letících kulek, hru kde jde nejen o vyprahlý kus pustiny, který by se díky blížící se železnici mohl stát zlatým dolem. Jde také o lásku, o chlapskou čest a pomstu. Frank totiž kdysi zavraždil Harmonikovi staršího bratra a mlčenlivý muž je odhodlán se pomstít. Aby se mohl stát vykonavatelem dávno odpřisáhlé odplaty, musí dokonce Frankovi zachránit život, když se ho pokusí zabít jeho vlastní lidé poštvaní Mortonem, který se cítí ohrožen Frankovou nenasytností a bezcitností. Slunce pálí, nízko nad zemí žene vítr všudypřítomný prach a jednotlivé postavy nevyhnutelně kráčí vstříc svému osudu.


Další film ve Svitavách
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Tenkrát na západě - Autokino na Cihelně- Svitavy -Autokino na Cihelně Svitavy, Hálkova 2138/10, Svitavy