Úvod  -> Film v Pardubickém kraji  ->  Film ve Svitavách

Tajný agent - Projekt Film Naživo- Svitavy

Akce již proběhla

12.09.2020

Akce již proběhla

Kino Vesmír, Purkyňova 17, Svitavy


Aktuální Film ve Svitavách


So

Kino Vesmír, Purkyňova 17, Svitavy (okres Svitavy)


400 Kč

Legendární trampská skupina Hop Trop, hraje Čtyřicátou pátou sezónu. Čtyřicet let svého působení oslavila vyprodaným koncertem, v Pražské Lucerně.  Skupina Lucernu (cca 1800 míst), vyprodala během několika dní . Natočila řadu videoklipů, pět vinylových desek a cca...více



Popis akce Tajný agent - Projekt Film Naživo- Svitavy

Startují FILMY NAŽIVO – unikátní divadelně filmový projekt Viktora Tauše
v kinech po celé léto


Co to jsou Filmy Naživo?
Jde o divadelně filmový letní projekt určeným speciálně pro letní programy kin. Pět různých představení inscenovaných mimo divadla, v exteriérech, které dodávají obsahu známých divadelních her nový kontext, inspirují herecký projev a rozvíjí či dokonce proměňují samotné téma. Každý Film Naživo je natáčený v jediném živoucím záběru, který autorsky vstupuje do intimního prostoru herců nebo se naopak zaměřuje na svět kolem nich.  To vše “naživo” v reálném čase - herci hrají, kamera snímá, divák v kině se dívá. Všichni sdílí příběhy vyprávěné Filmem Naživo. 

Anotace představení

Závěrečný díl britského triptychu v Divadle Na zábradlí. Po Shakespearovi a Doylovi se tentokrát bude tavit klasik britské moderní literatury Joseph Conrad (1857-1924) - v režijním, textovém i scénickém uchopení kmenového režiséra Davida Jařaba. Pan Verloc provozuje anarchistickou živnost, ale je zároveň ruským agentem. Východní mocnost už nechce jen neškodná udání na radikální soudruhy, ale požaduje za své peníze skutečné činy. Nezvykle aktuální román vypráví příběh z Londýna o jedné bombě, která měla způsobit strach a chaos a na přelomu 19. a 20. století a přiblížit Británii zájmům Ruska. Sonda o zániku lásky a rodiny v soukolí dějin.


Další film ve Svitavách
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Tajný agent - Projekt Film Naživo- Svitavy -Kino Vesmír, Purkyňova 17, Svitavy