Úvod  -> Volný čas v Ústeckém kraji  ->  Volný čas v Mostě

Světový týden respektu k porodu Plzeň- Plzeň

Akce již proběhla

11.05.2018-13.05.2018

Akce již proběhla

Moving Station, Koperníkova 56 (Most Ivana Magora Jirouse), Plzeň


Aktuální Volný čas v Mostě


Hrachov 45, Chramosty 45, Dublovice (okres Most)


5 555 Kč

Pojeď na dětský tábor pro dospělé! 7 dní! Hrachov 45! Workshopy! Pervertvajb! Láska a Ríbárb.   https://www.starline.cz/ Kapacita omezena. 36 lidí zažije něco, co by měl zažít každý dospělý ...více



Popis akce Světový týden respektu k porodu Plzeň- Plzeň

LETOŠNÍ ROČNÍK JE HRAVÝ. Budeme se věnovat nejen péči o těhotné ženy a miminka, ale také dětem různých věků.

V pátek 11.5.2018 a v sobotu 12.5.2018 si přijdou na své všichni, kteří mají rádi hravou zábavu díky Lesnímu světu, který ukazuje dospělým i dětem, že poznávat přírodu lze hravě, zábavně a ekologicky. Tak si přijďte s dětmi oprášit vědomosti z fauny a flóry, bude spousta legrace.

Celý víkend (12.5.2018 - 13.5.2018) bude plný přednášek o těhotenství, porodu, šestinedělí, rodičovství, péči o miminko, očkování a zdraví dětí i jejich rodičů.

Po celý víkend s námi bude jako každý rok nejoblíbenější hravý klub Rubikon.

Po celou dobu konání festivalu (11.5.2018 - 13.5.2018) se o naše bříška postarají stánky s rozmanitou nabídkou (teplé, studené, slané, sladké, zdravé i ne-zdravé, bio či nebio) a bude možnost si nakoupit různé radosti, které potěší nejen děti. Dále na děti čeká výstava dřevěných hraček pro inspiraci. U této výstavy bude možnost pohodlně si odpočinout.

A protože myslíme na DEN MATEK 13.5.2018, po celou dobu festivalu bude také možnost rozvíjet kreativitu dětí u tvořivých dílniček, kde si v rámci vstupného děti vytvoří památku nebo pro svou maminku překvapení. POUZE tento den festival nabízí exkluzivní půlhodinové masáže pro těhotné, malování na těhotná bříška a možnost se na místě takto vyfotit.

Srdcem této tvořivé akce je Žaneta Kubešová, organizátorka každoročního květnového plzeňského festivalu věnovaného rodině a dětem v prostorách Moving Station.

Tato akce je pořádána ve spolupráci s úžasnými ženami ze spolků Nošenky z Plzně, z.s. a Uzlík, z.s.

Projekt je realizován za finanční podpory statutárního města Plzeň.


Další akce pro volný čas v Mostě
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Světový týden respektu k porodu Plzeň- Plzeň -Moving Station, Koperníkova 56 (Most Ivana Magora Jirouse), Plzeň