Úvod  -> Festivaly ve Zlínském kraji  ->  Festivaly ve Vsetíně

SVĚTLO VALMEZ/Festival světel a hudby v jednom/- Valašské Meziříčí

Akce již proběhla

06.09.2019-08.09.2019

Akce již proběhla

Zámecký park Kinských Valašské Meziříčí


Aktuální Festivaly ve Vsetíně


Areál letního fotbalového stadiónu - Žerotinova 736, 757 01 Valašské Meziříčí (okres Vsetín)


Zdarma (do 15:00 můžete vejít do areálu a zůstat zcela zdarma)

Přijďte ochutnat přes 30 druhů gulášů a poslechnout si špičku česko-slovenské hudební scény! Největší hudební a gastronomická událost v srdci Valašska. Dvacátý první roční...více

Koupaliště Rožnov pod Radhoštěm Rožnov pod Radhoštěm (okres Vsetín)


890,-

Exkluzivní koncertní projekt Monster Meeting se vrací v roce 2024! Oblíbená koncertní show nabídne speciální vystoupení dvou předních rockových interpretů v jeden čas na jednom podiu. Unikátní hud...více



Popis kulturní akce SVĚTLO VALMEZ/Festival světel a hudby v jednom/- Valašské Meziříčí

Dvoudenní vstupenka na placené festivalové akce:

Do 12. 8. (nebo do vyprodání 2999 vstupů) za 129,-Kč
Do 5.9. za 208,-Kč
Na místě 249,-Kč
Nejlepší event v Česku a třetí nejlepší event světa!

Unikátní propojení videomappingu, hudby a gastronomie? To je už 3. ročník oceňovaného festivalu Světlo Valmez. I letos se mají rozhodně návštěvníci Valašského Meziříčí na co těšit. Tentokrát dokonce ve dvou festivalových dnech si vychutnají jedinečné propojení nových technologií s historickým jádrem města i světelnou show, která doprovází vycházející i stávající hvězdy hudební scény Česka a Slovenska. Tradice protkané netradičním uměním.

Malebné uličky města zaplaví interaktivní umělecká díla a Zámecký park Kinských se promění v živý organismus. Nikde jinde v Evropě rozhodně tohle nezažijete. Ve Valmezu ano! Sto dvacetimetrový videomapping promění místní park v tepající les plný živých stromů, bytostí i zvířat. Možná právě tam potkáte svého avatara anebo se prostě jen necháte unášet hrou světel v dokonalém prostředí přírody.

Světlo Valmez 2019, to je 31 instalací a videomappingů, které vše kolem Vás rozsvítí. A že je Světlo Valmez hlavně jedinečným spojením světel a hudby, to dokáže přes dvacet interpretů. Zrní, PARA, Tata Bojs, Katarzia, Lenka Dusilová, Bratři Orfové, WWW Neurobeat. A pokud chcete tančit a přitom nikdo nic kolem neuslyší? Tak to musíte vyzkoušet festivalové silent disco.


Další festivaly ve Vsetíně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

SVĚTLO VALMEZ/Festival světel a hudby v jednom/- Valašské Meziříčí -Zámecký park Kinských Valašské Meziříčí