Úvod  -> Festivaly v Moravskoslezském kraji  ->  Festivaly v Opavě

Street game festival

sobota

15.06.2019

09:0

Opava


Uložit do Google kalendáře


Popis kulturní akce Street game festival

Spojili jsme sport, hudbu a zábavu v jedinečný den, který nese název Street Game Festival. Zažijte adrenalin sportovních zápasů, zábavu při jejich sledování a zkoušení nových věcí v rámci bohatého doprovodného programu, ponořte se do tónů těch nejlepších DJ‘s a uspokojte chuťové buňky originálním jídlem z food trucku.

Turnaje i originální doprovodný program probíhá pod širým nebem – tak, jak se to na červnovou akci sluší a patří. Utkají se profíci i amatéři, ať už je jejich cílem vyhrát, nebo se jen pořádně pobavit. Ty, kteří se rozhodli zápasu face-to-face vyhnout, čeká zábavná zóna nejen se sportem, ale i kulturními zážitky. Vyzkoušejte si tolik sportů, kolik jen dokážete, od těch známých až k takovým, o kterých jste v životě neslyšeli. Připravili jsme pro vás unikátní festival, který v Česku nenajde konkurenci. Užijte si ho, ať už jste pár, single, dítě, nebo senior. Přesně takový tenhle festival je – pro všechny a se zárukou zábavy a nových zážitků.

 

Veškeré informace najdete na www.streetgamefestival.cz

 

Doprovodný program

Sportem to jen začíná, čeká tě festival nabitý spoustou kulturních zážitků a postejnu zábavy. Připrav se na doprovodný program, který tě zabaví na hodiny a odneseš si z něj spoustu nových dovedností i vědomostí. Workshopy, ukázky sportů a dalších zajímavých aktivit, dobré jídlo i pití a samozřejmě energická hudba, a to pro všechny bez rozdílu věku. Správný festival má všechno, spojuje neslučitelné, boří hranice a přináší prvotřídní a jedinečné zážitky.

ZÓNA TURNAJŮ

Přihlaste se do jednoho z turnajů a bojujte o zajímavé ceny.

Streetball: Osvěžte si basketbalovou techniku, čeká vás drsný souboj, při kterém potrápíte nohy i ruce. Střílí se na jeden koš a vyhrává jen ten nejlepší tým!

Streetfootball: Stolní fotbal v životní velikosti! Porazte soupeře na zmenšeném fotbalovém hřišti, které vybízí k rychlé a kombinační hře.

Streetvolleyball: Zažijte vzrušení z beach volejbalu uprostřed dění města! Stačí pevný krok, vysoký skok a hlavně nezapomenout na sluneční brýle.

 

Streetfloorball: Rychlá hra s přesnými údery – takový je florbal na zmenšeném hřišti. Nasaďte do branky nejlepšího gólmana a společně se prostřílejte k vítězství.

 

Sportovní zóna

 

Street Game Festival není jen hřištěm pro ty, kteří se rozhodli utkat v některém ze zápasů, jde o zábavu pro všechny věkové kategorie i nátury. Ve sportovní zóně chystáme řadu známých i méně známých sportů. Zasoutěžíte si a protáhnete své tělo v dovednostních soutěžích a organizovaných fitness aktivitách pod vedením zkušených lektorů jako jsou David Švacha, Daniel Hampel nebo Iveta Theuerová. Vše si s námi můžete zdarma vyzkoušet. Kdo ví, třeba objevíte nový koníček. A kdyby se vám do sportovních zážitků přece jen nechtělo, máme i několik vystoupení, ze kterých vám spadne čelist. Tak či onak, naučíte se zase něco nového a, pevně věříme, zažijete i trochu té legrace. A o tom to je!

Dětská zóna

 

Dneska babysittera neshánějte, dneska je to totiž na nás! Zatím co budete ponoření do hraní, sledování zápasů nebo až po lokty v pivní pěně, o vaše ratolesti se postaráme. Vytvořili jsme pro ně herní zónu snů, kde se zabaví na hóóódně dlouhý čas a po rodičích ani nevzdychnou. Čeká je spousta zábavných her i soutěží, a dokonce několik dětských závodů, kdyby náhodou zdědily soutěživost po rodičích. Studené osvěžení pro každé dítě zajištěno, stejně jako úsměvy na tvářích.

Zóna Zdraví

 

       Čeká tě pestrá paleta workshopů a přednášek, názorné ukázky a troška praxe. Ukážeme ti novinky ze světa zdravého životního stylu i sportu, které tě dostanou, a v neposlední řadě doložíme, proč je přiměřený pohyb tak důležitý už od dětství. Nebudou chybět ani stanoviště studia Zdravá Opava a Státního zdravotního ústavu. Zastav se za námi a přesvědč se o tom, že zdraví je na prvním místě a vědět něco o lidském těle není nuda, ale zábava!

zóna Hudby

       Na rovinu - fesťák bez hudby prostě není fesťák. Během dne vám ke sportu a dalším zajímavým aktivitám zahraje několik skvělých DJ‘s, a to přesně tu hudbu, kterou potřebuješ, aby ses skvěle bavil a cítil každou buňku svého těla – ať už si zrovna užíváš chill, nebo drtíš soupeře při basketbalu. Po 19. hodině přichází na řadu jedinečná afterparty, kde můžeš potkat hned několik hudebních stylů – od reggae přes hip hop, breakbeat, dancehall až po mashupy a remixy hitů současných i minulých.

zóna Jídla a pití

       Na suchu ani o hladu rozhodně nezůstanete! Kompletní zásobování těmi nejvymazlenějšími gastrozážitky si vzal na starosti food truckFully Bellyv čele s šéfem a kuchařským mágem Petrem, který si dal za úkol uspokojit všechny mlsné jazyky. Streetfood zahrnuje nejen burgery a další typické "dvouručáky", které v Americe seženete na každém rohu a zkrátka ke street festivalu patří a sednou jako pr**l na hrnec! Nonstop je k dispozici taky nealko i alko včetně míchaných drinků a piva.

 


Další festivaly v Opavě
ULOŽIT SI TUTO AKCI

info@streetgamefestival.cz
https://www.streetgamefestival.cz

Street game festival -Opava
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)