Úvod  -> Divadlo v Moravskoslezském kraji  ->  Divadlo v Ostravě

St. Petersburg Festival Ballet – největší Labutí jezero na světě v Ostravě

neděle

26.01.2020

19:00

Dům kultury města Ostravy, Společenský sál

Cena:690-1990 kč

Uložit do Google kalendáře


PRODEJ VSTUPENEK St. Petersburg Festival Ballet – největší Labutí jezero na světě v Ostravě -Dům kultury města Ostravy, Společenský sál

Popis kulturní akce St. Petersburg Festival Ballet – největší Labutí jezero na světě v Ostravě

St. Petersburg Festival Ballet – Skvělé a velkolepé umělecké těleso, disponující vším, co lze nazvat ruskou školou klasického baletu, tj. veškerou důkladnou elegancíí klasiky, svěžím dechem XXI. století, ideální technikou provedení a bujarou, nespoutanou šíří ruského ducha ve spojení s opravdovou bohatou nádherou kostýmů a dekorací.

Jedinečnost představení bude letos spočívat v tom, že soubor v Praze a Ostrave předvede nejvelkolepější Labutí jezero na světě.

48 labutích baletek je svým způsobem rekord. Nikdy předtím se v České republice neocitlo současně na scéně tolik baletek. Obvyklý počet bílých labutí v představení „Labutí jezero“ bývá 18-24.
Pražské baletní představení bude taktéž doprovázet Hungary Festival Orchestra (Maďarsko).
Nemá smysl znovu opakovat obsah příběhů těchto nesmrtelných uměleckých děl, stačí říci, že diváci, kteří přijdou na tato představení, se na krátkou dobu ponoří do světa romantiky a krásy, ale také získají spoustu dojmů poté, co proniknou do feérií lásky a smrti, věrnosti a zrady, smíchu a slz, strachu i odvahy, do všeho toho, co souvisí se světovou kulturou, se světovým dědictvím a s mistrovskými uměleckými díly z celého světa.


Vynikající herecký soubor, ztělesňující vše to, čemu se říká “ruská škola klasického baletu“ – tedy přísně klasickou eleganci, svěží dech jednadvacátého století, dokonalou techniku provedení a neomezenou šíři ruské duše v kombinaci s vpravdě královskou nádherou kostýmů a dekorací.

V současné době jsou umělci ze St. Petersburg Festival Ballet  často kandidáti i držitelé divadelní ceny „Zlatá maska“, vítězové ruských a mezinárodních soutěží i držitelé prestižních ocenění a vyznamenání.


Další divadelní představení v Ostravě
ULOŽIT SI TUTO AKCI

d290179@gmail.com
https://www.artpartner.cz

St. Petersburg Festival Ballet – největší Labutí jezero na světě v Ostravě -Dům kultury města Ostravy, Společenský sál
Váš e-mail:
E-mail příjemce:
Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

  



Předmět:
Zpráva:

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?(číslovka)