Úvod  -> Film v Jihomoravském kraji  ->  Film v Brně

Španělské odpoledne- Brno

Akce již proběhla

24.06.2018

Akce již proběhla

Expediční klubovna, Jezuitská 1, Brno


Aktuální Film v Brně


Čt

Klub Šelepka, Šelepova 1, Brno (okres Brno - město)


299 Kč

Legendární ostrov ve fotografiích a svérázném vyprávění známého herce Tomáše Hanáka, který na kole a sám najezdil po pekelných cestách přes dva tisíce kilometrů. 

St

Klub cestovatelů, Veleslavínova 14, Brno (okres Brno - město)


150 Kč

Objevujme…Poznávejme…Žijme! Kam až můžeme na lodi doplout? Kam až můžeme vylézt? Kde jsou naše hranice? Přemýšlejme o tom na Expediční kameře 2024.Expediční kamera je filmový festival, který k vám již od roku 2009 přináší nejlepší cestovatelské a dobrodružné filmy ...více



Popis akce Španělské odpoledne- Brno

Tentokrát vám připravíme tortillu de patatas, churros a pít se bude sangria :)

Promítat budeme tyto filmy: 

Neviditelný host 16:00 - 17:45
Úspěšný podnikatel Adrian Doria (Mario Casas) je obviněný z vraždy své milenky, fotografky Laury (Bárbara Lennie). Adrian však tvrdí, že je nevinný a že se stal obětí komplotu. Před soudním procesem se ale jeho obhájkyně Virginia Goodman (Ana Wagener) dozví, že obžaloba má v rukávu triumf v podobě nečekaného svědka. Zkušená právnička, která ve své kariéře ještě neprohrála žádný spor, proto na Adriana naléhá, aby nic netajil a řekl jí každý detail. Adrián se proto na dobu 180 minut, které jim do procesu zbývají, bude muset vrátit do minulosti před třemi měsíci a odkrýt krutou pravdu.

Ti druzí 18:00 - 19:40
Je konec druhé světové války a Grace (Nicol Kidmanová) s dvěma dětmi čeká v Jersey na manželův návrat z bojů. Děti trpí alergií na sluneční světlo - jejich rozlehlý dům je proto celý potemnělý a v jeho zšeřelých zákoutí se kromě Grace, dětí a služebnictva skrývá cosi dalšího.

Matka a dítě 20:00 - 22:00
Drama přibližuje příběh tří žen: 50leté, která před 35 roky dala svoji malou dceru adoptovat, další je její dcera a nakonec Afroameričanka, která by si chtěla dítě adoptovat.


Další film v Brně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Španělské odpoledne- Brno -Expediční klubovna, Jezuitská 1, Brno