Úvod  -> Koncerty ve Středočeském kraji  ->  Koncerty Nymburk

SOUNDTRACK Poděbrady 2018/KINGDOM COME: DELIVERANCE/Unikátní soundtrack k hernímu hitu live- Poděbrady

Akce již proběhla

02.09.2018

Akce již proběhla

Poděbradské jezero Poděbrady


Aktuální Koncerty Nymburk


Poděbradské jezero Poděbrady (okres Nymburk)

23. ročník hudební přehlídky Barvy léta letos proběhne 12. - 13. 7. 2023 v Poděbradech.

Poděbradské jezero Poděbrady (okres Nymburk)


1050,-

23. ročník hudební přehlídky Barvy léta letos proběhne 12. - 13. 7. 2023 v Poděbradech.   Možnost zakoupení permanentky se startovným Barvy léta Run 10km - omezená kapacita !!! Cena 1050,- (cena samostatné...více

St

Letní kino, Husovo náměstí 25/6, Lysá nad Labem (okres Nymburk)


690 Kč

Pražský filmový orchestr pod taktovkou dirigenta Jiřího Korynty přináší velkolepý koncert, který představí v nezapomenutelné atmosféře prostor letního kina v Lysé nad Labem při západu slunce.Diváci se mohou těšit na skladby z filmů Star...více



Popis kulturní akce SOUNDTRACK Poděbrady 2018/KINGDOM COME: DELIVERANCE/Unikátní soundtrack k hernímu hitu live- Poděbrady

Neděle 2. 9. 2018, 18:00

Filharmonie Hradec Králové
Dirigent: Jan Valta


Závěrečný koncert festivalu věnujeme letošní herní novince, jednomu z největších a nejdražších českých projektů všech dob, Kingdom Come: Deliverance. Nejočekávanější česká hra poslední dekády zaznamenala fenomenální úspěch nejen u nás, ale i v zahraničí. Již v prvním týdnu po uvedení na trh se prodalo milion kusů!

Historické RPG odehrávající se v Českých zemích v neklidných časech po smrti Karla IV. se pyšní nejen poutavým příběhem, historickou přesností a skvělou grafickou úrovní, ale také neobvykle propracovaným orchestrálním soundtrackem z pera českého skladatele Jana Valty, prokládaným středověkými písněmi Adama Sporky. Jan Valta na nedělním koncertě osobně povede Filharmonii Hradec Králové.

Soundtrack z této hry si budete moci vychutnat v koncertním provedení naživo spolu s video scénami ze hry a prožít tak příběh hlavního hrdiny Jindřicha znovu a jinak.

Nenechte si ujít světovou premiéru a vychutnejte si v neděli v podvečer reálie středověkých Čech s originálním živým soundtrackem, středověkými nástroji na podiu a velkoplošnou projekcí - na festivale SOUNDTRACK Poděbrady.
Čím dříve, tím levněji!

Koncert je na nečíslované sezení - v rámci vámi zakoupeného sektoru si na místě vyberete sedadlo, které se vám líbí a není obsazené dříve příchozími.



Další koncerty Nymburk
ULOŽIT SI TUTO AKCI

SOUNDTRACK Poděbrady 2018/KINGDOM COME: DELIVERANCE/Unikátní soundtrack k hernímu hitu live- 
Poděbrady
 -Poděbradské jezero
 
Poděbrady