Úvod  -> Koncerty ve Středočeském kraji  ->  Koncerty Nymburk

SOUNDTRACK Poděbrady 2018/Čechomor: Rok ďábla/Světová premiéra koncertu s filmovou projekcí

Akce již proběhla

30.08.2018

Akce již proběhla

Poděbradské jezero Poděbrady


Aktuální Koncerty Nymburk


Poděbradské jezero Poděbrady (okres Nymburk)

23. ročník hudební přehlídky Barvy léta letos proběhne 12. - 13. 7. 2023 v Poděbradech.

Poděbradské jezero Poděbrady (okres Nymburk)


1050,-

23. ročník hudební přehlídky Barvy léta letos proběhne 12. - 13. 7. 2023 v Poděbradech. Možnost zakoupení permanentky se startovným Barvy léta Run 10km - omezená kapacita !!!Cena 1050,- (cena samostatného startovného 300,-) - Běh na 10 km (ženy i muži ve 4 kategoriích)



Popis kulturní akce SOUNDTRACK Poděbrady 2018/Čechomor: Rok ďábla/Světová premiéra koncertu s filmovou projekcí

30.8.2018 19:00
Světová premiéra koncertu skupiny Čechomor s filmovou velkoplošnou projekcí
"Film pro lidi, kteří dokážou slyšet melodie."

Pro zahájení celého festivalu jsme pro vás připravili filmovou a hudební lahůdku. Kapela Čechomor představí ve světové premiéře fiktivní dokument režiséra Petra Zelenky Rok ďábla v originálním koncertním pojetí s projekcí nejlepších scén filmu.

Jeden z nejúspěšnějších diváckých filmů roku 2002 si získal srdce diváků i kritiků, jeho tvůrci obdrželi 7 Českých lvů (nejlepší film, režie, střih, zvuk, hudba, filmový plakát a divácky nejúspěšnější český film), a také hlavní cenu Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary - Křišťálový glóbus.

Ve filmu se Čechomor vrací ke svým začátkům, setkává se s mnoha osobnostmi jako je Jaromír Nohavica, Karel Plíhal a především britský hudebník a producent Jaz Coleman, který se podílel na úspěšném projektu Proměny – projektu, který kapelu proslavil u českých posluchačů napříč hudebními styly.

Kapela letos slaví již 30 let své existence a nám je ctí, že se do oslav zapojíme světovou premiérou jedinečného projektu Čechomor: Rok ďábla.

A... „Když vydržíte mlčet, uslyšíte melodie lidí kolem sebe.“
Čím dříve, tím levněji!

Koncert je na nečíslované sezení - v rámci vámi zakoupeného sektoru si na místě vyberete sedadlo, které se vám líbí a není obsazené dříve příchozími.


Lázeňské město Poděbrady bude ve dnech 30. 8. – 2. 9. 2018 hostit Mezinárodní festival filmové hudby a multimédií SOUNDTRACK Poděbrady, který nabídne unikátní interaktivní zážitek pro všechny věkové skupiny - kombinaci hudby a moderních technologií včetně video projekcí a bohatého zábavného programu v lázeňském parku. Naváže tak na loňský úspěch čtyřdenního programu, který navšítivilo přes 30 000 lidí.
Po všechny dny festivalu se v modrém stanu představí čeští i zahraniční interpreti slavných filmových a seriálových melodií, uvedeme pohádkový program a každý den zakončíme velkou afterparty.
V lázeňském parku, který bude již tradičně zdarma, pro vás připravujeme bohatý doprovodný program - řadu koncertů a programů pro celou rodinu v malebném lázeňském parku plném hudby, divadelních představení, filmových promítání a performance. Součástí parku bude i food zona s nabídkou mezinárodních specialit, chill-out zona, výstavy a workshopy.
Přijďte poslouchat očima!

Další koncerty Nymburk

Další koncerty ČECHOMOR
Oficiální web ČECHOMOR: https://www.cechomor.cz/

ULOŽIT SI TUTO AKCI

SOUNDTRACK Poděbrady 2018/Čechomor: Rok ďábla/Světová premiéra koncertu s filmovou projekcí -Poděbradské jezero
 
Poděbrady

ČECHOMOR