Úvod  -> Divadlo ve Středočeském kraji  ->  Divadlo Nymburk

SOUNDTRACK Poděbrady 2018/Ať žijí duchové!/Velkoformátové promítání pohádky s hudebním překvapením- Poděbrady

Akce již proběhla

31.08.2018

Akce již proběhla

Poděbradské jezero Poděbrady


Aktuální Divadlo Nymburk




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava 2024

Popis kulturní akce SOUNDTRACK Poděbrady 2018/Ať žijí duchové!/Velkoformátové promítání pohádky s hudebním překvapením- Poděbrady

31.8.2018 15:00
Ať žijí duchové!
Velkoformátové promítání pohádky s hudebním překvapením


Páteční odpoledne vám zpříjemníme oblíbenou česko-slovenskou pohádkou pro celou rodinu - Ať žijí duchové!

Veselá hudební komedie režiséra Ondřeje Lipského z roku 1977 baví několik generací dětí i rodičů už více než 40 let. Boj dětí o hrad Brtník za pomoci nadpřirozených bytostí provází krásné písničky z pera Jaroslava Uhlíře s texty Zdeňka Svěráka, spoluautora scénáře, jehož proslavené bonmoty si pamatuje každý z nás.

Hrad Brtník, rytíř Vilém, skřítci, Leontýnka a odhodlané děti zahájí boj proti žampionům nadívaným v pátek 30. 8. 2018 v 15:00.

Klasické promítání bude zpestřeno hudebním překvapením. Srdečně zveme celé rodiny, třeba si s malými hrdiny zazpíváte i vy!
Čím dříve, tím levněji!

Koncert je na nečíslované sezení - v rámci vámi zakoupeného sektoru si na místě vyberete sedadlo, které se vám líbí a není obsazené dříve příchozími.


Lázeňské město Poděbrady bude ve dnech 30. 8. – 2. 9. 2018 hostit Mezinárodní festival filmové hudby a multimédií SOUNDTRACK Poděbrady, který nabídne unikátní interaktivní zážitek pro všechny věkové skupiny - kombinaci hudby a moderních technologií včetně video projekcí a bohatého zábavného programu v lázeňském parku. Naváže tak na loňský úspěch čtyřdenního programu, který navšítivilo přes 30 000 lidí.
Po všechny dny festivalu se v modrém stanu představí čeští i zahraniční interpreti slavných filmových a seriálových melodií, uvedeme pohádkový program a každý den zakončíme velkou afterparty.
V lázeňském parku, který bude již tradičně zdarma, pro vás připravujeme bohatý doprovodný program - řadu koncertů a programů pro celou rodinu v malebném lázeňském parku plném hudby, divadelních představení, filmových promítání a performance. Součástí parku bude i food zona s nabídkou mezinárodních specialit, chill-out zona, výstavy a workshopy.
Přijďte poslouchat očima!

Další divadelní představení Nymburk

ULOŽIT SI TUTO AKCI

SOUNDTRACK Poděbrady 2018/Ať žijí duchové!/Velkoformátové promítání pohádky s hudebním překvapením- 
Poděbrady
 -Poděbradské jezero
 
Poděbrady