Úvod  -> Divadlo ve Zlínském kraji  ->  Divadlo ve Zlíně

Sněhurka na ledě- Zlín

Akce již proběhla

13.10.2018

Akce již proběhla

Zlín, Zimní stadion Luďka Čajky


Aktuální Divadlo ve Zlíně




Zatím neexistuje žádná akce s parametry koncert, festival, divadlo, ani výstava 2024

Popis kulturní akce Sněhurka na ledě- Zlín

Pohádkový muzikál na ledě s živou hudbou. Příběh, který už více než 100 let okouzluje děti na celém světě, se v komediálním hudebně-tanečním zpracování představí na Zimním stadionu Luďka Čajky ve Zlíně. Vůbec poprvé Česká republika zažije unikátní spojení ledové show a živé hudby.
Od klasického zpracování bratří Brimmů přes broadwayská divadelní jeviště až k Oscarem oceněnému celovečerními animovanému filmu Walta Disneyho. Světoznámý příběh se v různých obměnách objevuje v pohádkách ve většině kultur, a tak bylo jen otázkou času, kdy Sněhurka zatančí i na ledě.

Námětem projektu je původní slovenské muzikálové zpracování tvůrců skladatele Vaša Patejdla a choreografa a režiséra Libora Vaculíka. Originálně převyprávěný příběh řečí tance, zpěvu a humoru oslovuje současné diváky všech generací.

Sestavený tvůrčí tým představuje jeden z pilířů úspěchu. Režie se ujal známy slovenský choreograf Jaro Moravčík. Ke spolupráci přizval Vaša Patejdla, spoluzakladatele skupiny Elán a autora hudby původní slovenské hudební komedie Sněhurka a sedm závodníků, která je námětem našeho projektu. V hlavní mužské roli se představí Tomáš Verner, mistr Evropy v krasobruslení z roku 2008. Roli Sněhurky si zatančí Ivana Buzková, vícenásobná mistryně republiky v krasobruslení. V dalších rolích zahrají a zatančí nejtalentovanější krasobruslaři ocenění medailemi na různých mezinárodních soutěžích.


Vstupenky lze zakoupit v síti Ticketportal.

Další divadelní představení ve Zlíně
ULOŽIT SI TUTO AKCI

info@snehurkanalede.cz
http://www.snehurkanalede.cz