Úvod  -> Divadlo v Plzeňském kraji  ->  Divadlo v Plzni

Sněhurka na ledě- Plzeň

Akce již proběhla

10.11.2018

Akce již proběhla

Plzeň, Home Monitoring Aréna


Aktuální Divadlo v Plzni


Čt

Měšťanská Beseda Plzeň (okres Plzeň-město)


490,-

Caveman (Rob Becker, režie Patrik Hartl) hraje Jan Holík / Jakub Slach Máte chuť se rozesmát až k slzám?? Přijďte se podívat na slavnou one man show o tom, co dělá muže mužem a ženu ženou, o rozdílech mezi námi, o lá...více

Po

Parkhotel Plzeň, U Borského parku 2791/31, Plzeň (okres Plzeň-město)


100 Kč

Zveme vás na skvělé divadelní představení s Jaroslavem Duškem do velkého sálu v Parkhotelu v Plzni. Pátá dohoda nás zavádí do hlubší roviny našeho sebeuvědomování. Jarosla...více

Čt

Klub Papírna , Zahradní 2, Plzeň (okres Plzeň-město)


490 Kč

Věděl_a jsi, že je to už čtvrtá Blue Burlesque Show v Plzni? Můžeš se těšit na show plnou elegance, krásných kostýmů, umění a neuvěřitelných emoci, který se bude řídit heslem Burlesque your life! Tentokrát ve znamení GLAMOUR.Nezbedná koketní atmosféra Blue Burlesque ...více

Út

Papírna Plzeň (okres Plzeň-město)


290,-

Čermák & Staněk se vrací do Plzně s novým stand-up comedy materiálem. Vstup na akci od 19:00 Slevy ZTP, TP nebo jiné nejsou poskytovány.



Popis kulturní akce Sněhurka na ledě- Plzeň

Pohádkový muzikál na ledě s živou hudbou. Příběh, který už více než 100 let okouzluje děti na celém světě, se v komediálním hudebně-tanečním zpracování představí v HOME MONITORING ARÉNĚ v Plzni. Vůbec poprvé Česká republika zažije unikátní spojení ledové show a živé hudby.
Od klasického zpracování bratří Brimmů přes broadwayská divadelní jeviště až k Oscarem oceněnému celovečerními animovanému filmu Walta Disneyho. Světoznámý příběh se v různých obměnách objevuje v pohádkách ve většině kultur, a tak bylo jen otázkou času, kdy Sněhurka zatančí i na ledě.

Námětem projektu je původní slovenské muzikálové zpracování tvůrců skladatele Vaša Patejdla a choreografa a režiséra Libora Vaculíka. Originálně převyprávěný příběh řečí tance, zpěvu a humoru oslovuje současné diváky všech generací.

Sestavený tvůrčí tým představuje jeden z pilířů úspěchu. Režie se ujal známy slovenský choreograf Jaro Moravčík. Ke spolupráci přizval Vaša Patejdla, spoluzakladatele skupiny Elán a autora hudby původní slovenské hudební komedie Sněhurka a sedm závodníků, která je námětem našeho projektu. V hlavní mužské roli se představí Tomáš Verner, mistr Evropy v krasobruslení z roku 2008. Roli Sněhurky si zatančí Ivana Buzková, vícenásobná mistryně republiky v krasobruslení. V dalších rolích zahrají a zatančí nejtalentovanější krasobruslaři ocenění medailemi na různých mezinárodních soutěžích.


Vstupenky lze zakoupit v síti Ticketportal.

Další divadelní představení v Plzni
ULOŽIT SI TUTO AKCI

info@snehurkanalede.cz
http://www.snehurkanalede.cz