Úvod  -> Divadlo v Ústeckém kraji  ->  Divadlo v Ústí nad Labem

Sněhurka na ledě - muzikál v Ústí nad Labem

Akce již proběhla

26.1.2019

Akce již proběhla

Zimní stadion Ústí nad Labem


Aktuální Divadlo v Ústí nad Labem


Út

Dům kultury - kinosál, Velká Hradební 33, Ústí nad Labem (okres Ústí nad Labem)


590 Kč

Bláznivá komedie kontroverzního francouzského autora, která v současné době slaví v Paříži velké úspěchy.Seriozní advokát, věrný manžel a otec dvou dětí, se jednoho dne probudí nahý v posteli se svým kolegou z práce. Ani jeden netuší, jak se do této situace dostali, man...více

Út

Dům kultury Ústí n. L. Ústí nad Labem (okres Ústí nad Labem)


574,-

Nadstandardní odpočinek do nestandardní doby. To je improvizační show Partička s Michalem Suchánkem, Richardem Genzerem, Michalem Novotným, Jakubem Kohákem a Luďkem Staňkem. Vozíčkáři a vozíčkářky mají...více



Popis kulturní akce Sněhurka na ledě - muzikál v Ústí nad Labem

V zemi zdejší muzikál nejkrásnější

Pohádkový příběh na ledě s kouzelnou atmosférou a živou hudbou.

Asi těžko bychom hledali někoho, kdo by neznal pohádku o Sněhurce. V mnohých evropských zemích ale i v odlehlých koutech světa jsou nejrůznější podoby této pohádky známy.

Příběh o Sněhurce ušel dlouhou cestu od klasického zpracování bratří Grimmů přes broadwayská divadelní jeviště až k Oscarem oceněnému celovečernímu animovanému filmu Walta Disneyho. Premiérově se nový muzikál představí ve WERK ARENĚ v Třinci 5. 10. 2018. Vůbec poprvé Česká republika zažije unikátní spojení ledové show a živé hudby. V rámci vánočního a novoročního turné poté Sněhurka navštíví další české haly.

Režie se ujal známy slovenský choreograf a režisér Jaro Moravčík. Ke spolupráci přizval Vaša Patejdla, spoluzakladatele skupiny Elán a autora hudby původní slovenské hudební komedie "Sniehulienka a sedem pretekárov", která je námětem našeho muzikálu. V hlavní mužské roli se představí Tomáš Verner, mistr Evropy v krasobruslení z roku 2008. V dalších rolích zahrají a zatančí nejtalentovanější krasobruslaři ocenění medailemi. Roli vypravěčky se ujme Tereza Kostková.


Další divadelní představení v Ústí nad Labem
ULOŽIT SI TUTO AKCI

Sněhurka na ledě - muzikál v Ústí nad Labem -Zimní stadion Ústí nad Labem